Η Amelia Windsor, η super stylish ανιψιά της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι το νέο μας girl crush

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Amelia Windsor, η super stylish ανιψιά της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι το νέο μας girl crush

Photo: Instagram/@amelwindsor

Η Αmelia Windsor, είναι ένα ακόμη μέλος της βασιλικής οικογένειας με αψεγάδιαστο στυλ που πρέπει να κάνεις follow τώρα.

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι ίσως οι πιο αγαπημένοι royals του κόσμου της μόδας. Και δικαίως, αφού οι ενδυματολογικές τους επιλογές είναι κάτι παραπάνω από stylish. Μία ακόμη γυναίκα, λοιπόν, της οικογένειας με υπέροχο στυλ είναι και η ανιψιά της Βασίλισσας Ελισάβετ, Amelia Windsor.

Η 26χρονη Amelia είναι κόρη του Κόμη του St. Andrews και 36η στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Πέρα, όμως, από την όλη τυπική πλευρά των «βασιλικών της καθηκόντων», η Amelia είναι μία κοπέλα με ενημερωμένο στυλ, αφού εργάζεται μάλιστα και ως μοντέλο, ήδη εδώ και χρόνια. Τον Απρίλιο του 2016 φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά για το περιοδικό Tatler, κάνοντας παράλληλα ένα editorial και για το περιοδικό «W», και έκτοτε μετρά πολλές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους, όπως η Chanel.

Το Instagram account της Amelia είναι ένα πραγματικό styling inspo, αφού η ίδια επιλέγει τα πιο elevated κομμάτια της αγοράς, ποντάροντας σε νέα αλλά και κλασικά brands , με ιδιαίτερα items, που συνδυάζει μοναδικά μεταξύ τους. Μια ματιά στο feed της θα σε πείσει.

H Amelia Windsor σου δείχνει όλα τα fashion forward σύνολα της άνοιξης.

Το στυλ της Amelia είναι απόλυτα ενημερωμένο και άκρως κομψό, έχοντας ανάλαφρες νεανικές νότες και elevated στοιχεία. Φαίνεται πως αγαπά το casual chic, δίνοντας fashion twists με κομμάτια από νέους σχεδιαστές, όπως και η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια Στεφανία Βαϊδάνη. Πιο συγκεκριμένα, σε διακοπές της στην Ibiza φόρεσε το cropped vichy top της καλοκαιρινής σειρά της, που φέτος θα βρεις σε κόκκινο χρώμα, με μία μωβ sarong skirt, ψάθινη μεγάλη τσάντα και chunky μαύρα velcro sandals. Ένα σύνολο, που μπορεί να μοιάζει κάπως καλοκαιρινό για την εποχή, όμως φορώντας το συγκεκριμένο top με ένα τζιν σε ίσια γραμμή και δερμάτινο jacket, γίνεται ιδανικό για τον Μάιο.

Η Amelia αγαπά ιδιαίτερα τα denim και φροντίζει να φορά τα πιο ενημερωμένα fits σε jeans, είτε σε total denim looks είτε σε συνδυασμό με κάποιο printed top, αφού προτιμά τα διαφορετικά χρώματα και μοτίβα. Τα midi ανάλαφρα φορέματα και οι maxi plisse φούστες είναι από τα αγαπημένα της κομμάτια, που κάνουν ιδανικό matching με τις κοντές ζακέτες και τα fashion forward jacket της ντουλάπας της.

amelia-windsor-6.jpg
amelia-windsor-5.jpg

Απλή αλλά και απόλυτα stylish, η Amelia έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της χαρακτηριστικό στυλ, που την κάνει να ξεχωρίζει με την απλότητα και την προσεγμένη αισθητική της. Ανάλαφρη και νεανική είναι το inspo που θέλεις για να πάρεις έμπνευση μέσα στον Μάιο.