Οδηγός αγοράς: Τα 10 πιο κομψά floral mini φορέματα για τα καλοκαιρινά dates

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 10 πιο κομψά floral mini φορέματα για τα καλοκαιρινά dates

Οι πιο ενημερωμένες προτάσεις για σένα που ψάχνεις το νέο αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σου.

Μπορεί η ζέστη να σε έχει ταλαιπωρήσει τελευταία (σε καταλαβαίνω), αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι το καλοκαίρι στην πόλη έχει μία άλλη ομορφιά. Ανοιχτά μαγαζιά, τραπεζάκια στα πεζοδρόμια, εκθέσεις, events και φεστιβάλ και όλα αυτά μόλις ένα βήμα μακριά. Πριν πας, λοιπόν, διακοπές, είναι η τέλεια ευκαιρία να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις και να απολαύσεις τα date nights, πάντα με το σωστό look.

Γενικά, η διαδικασία προετοιμασίας για ένα ραντεβού είτε είναι πρώτο, είτε όχι, έχει μία δική του ιεροτελεστία και μία δική του ειδική αγωνία. Είναι όλο μάλλον part of the fun με έναν τρόπο. Αυτό που έχω να σου πω είναι πως το ανεπιτήδευτο, σε όποια φάση και αν βρίσκεσαι, είναι αυτό που θα κερδίσει τελικά τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/B_Kdf-njS-E

Ανάμεσα στα δεκάδες outfits που θα δοκιμάσεις πιθανότατα μπροστά στον καθρέφτη σου, υπάρχει και ένα διαχρονικά αγαπημένο date outfit, με ένα κομμάτι που θεωρείται κάτι σαν uniform look των ραντεβού. Είναι το floral ρομαντικό mini φόρεμα, ένα κομμάτι που λατρεύουν οι Γαλλίδες και συγκαταλέγεται στα σταθερά staples της ντουλάπας τους. Απλό, κλασικό και άνετο, ανάλογα φυσικά με το fit που θα επιλέξεις, το floral φόρεμα χαρίζει αμέσως τη θηλυκότητα που ψάχνεις σε ένα ραντεβού.

https://www.instagram.com/p/COyL_yXnEcO

Φέτος, θα βρεις στην αγορά τεράστια ποικιλία σε floral φορέματα, ενώ η mini εκδοχή τους είναι η πιο καλή επιλογή για εσένα που θέλεις ένα ευκολοφόρετο, καθημερινό φόρεμα που μπορεί να σε συνοδεύσει άνετα και σε μία βραδινή έξοδο με το κατάλληλο styling. Η κρουαζέ γραμμή είναι κολακευτική σχεδόν για κάθε σωματότυπο, ενώ αυτή τη σεζόν υπάρχει και η 90s drape line, που θα απογειώσει το sexiness. Αν είσαι των τολμηρών items, τότε ίσως εκτιμήσεις τα έντονα patterns με τα exotic λουλούδια και τα bold χρώματα. Όποιο και αν είναι το στυλ σου, αν δεν έχεις ήδη ένα floral φόρεμα, τότε βγες επειγόντως για shopping. Παρακάτω τα καλύτερα items της αγοράς από το fashion team του Queen.gr, για σένα.

Τα best buys σου: