Οδηγός αγοράς:Τα 10 πιο fashionable τζιν σορτσάκια της σεζόν γιατί καλοκαίρι χωρίς denim δεν γίνεται

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς:Τα 10 πιο fashionable τζιν σορτσάκια της σεζόν γιατί καλοκαίρι χωρίς denim δεν γίνεται

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και ήρθε η ώρα για ένα κλασικό και αγαπημένο τζιν σορτς.

Κάθε φορά που βρίσκεσαι σε αδιέξοδο μπροστά στη ντουλάπα σου, και δεν ξέρεις για ακόμη μία φορά τι να φορέσεις, το μάτι σου στρέφεται στα all time classic κομμάτια της ντουλάπας σου, γνωστά και ως staples. Και μπορεί να έχεις βαρεθεί να με ακούς να σου μιλάω για διαχρονικότητα, κλασική κομψότητα και key items, ωστόσο αυτή είναι και η πραγματική συνταγή της επιτυχίας.

Ποια δηλαδή; Το σωστό mix and match κλασικών κομματιών με τα τελευταία trends της σεζόν. Αυτός είναι ο πιο εύκολος κανόνας, για ένα πετυχημένο styling που θα είναι πάντα ενδιαφέρον. Και μιας και μιλάμε για κλασικά και αγαπημένα, ένα από τα σταθερά summer pase partout είναι και το τζιν σορτσάκι σου. Ναι αυτό το χιλιοφορεμένο basic της ντουλάπας σου, που αξιοποιείς εξίσου και το χειμώνα τώρα πια, με πολύχρωμα καλσόν και χοντρές κάλτσες.

DENIM-SHORTS-(4).jpg

Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να επενδύσεις στο νέο αγαπημένο σου denim shorts, τώρα που μπήκαν και οι εκπτώσεις; Οι τιμές που θα βρεις στην αγορά σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν, με τα περισσότερα brands να έχουν τεράστια ποικιλία και πολλά διαφορετικά fit και υφάσματα σε denim. Εκτός, δηλαδή από το κλασικό blue jean μπορείς αυτή τη φορά να κινηθείς διαφορετικά, επενδύοντας σε λευκό, μαύρο, ροζ ή ακόμη και beige ή chaki denim.

DENIM-SHORTS-(1).jpg

Τα σορτσάκια με ψηλή μέση είναι πάντα αυτά που κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους, ενώ αν ακολουθείς το νέο Y2K ρεύμα της μόδας, τότε ρίξε μια ματιά στη συλλογή της Diesel και τα low rise σορτσάκια της. Θα ενθουσιαστείς. Εγώ ψηφίζω (εννοείται!) άνεση και θα προτιμήσω ένα jorts, δηλαδή ένα shorts που φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο, είναι αρκετά baggy και ταιριάζει εξίσου με flats και ψηλοτάκουνα.

Τα 10 πιο stylish denim σορτς της αγοράς: