Οι 5 κορυφαίες τάσεις που υιοθέτησαν οι Γαλλίδες αυτό το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 5 κορυφαίες τάσεις που υιοθέτησαν οι Γαλλίδες αυτό το καλοκαίρι

Οι πιο κομψές γυναίκες της Ευρώπης φοράνε αυτά τα 5 trends!

Όταν μιλάμε για γαλλικό στυλ, aka το french style, στο μυαλό μας έρχονται διάφορα κλισέ. Όπως όλα αυτά τα κλισέ, που έχουμε κατά νου για τους Γάλλους και το Παρίσι ειδικότερα: ότι κυκλοφορούν δηλαδή όλη μέρα με μία μπαγκέτα κάτω από τη μασχάλη, φορώντας ένα μπερέ, καπνίζοντας και πίνοντας κόκκινο κρασί, ενώ παράλληλα λύνουν τα αισθηματικά τους. Οκ, ναι, η πραγματικότητα δεν απέχει πολύ, πράγματι, αλλά ο κόσμος του Παρισιού δεν είναι αυτός ακριβώς που είδες στο «Emily In Paris».

Το ίδιο ισχύει, λοιπόν, και για το στυλ των Γαλλίδων. Δεν μπορεί να φαντάζεσαι πώς τα μόνα ρούχα που έχουν είναι μαρινιέρες, floral φορέματα και basket bags. Αλλά μάλλον το αντίθετο. Οι Γαλλίδες είναι στην πραγματικότητα από τις πιο ενημερωμένες γυναίκες γύρω από τη μόδα, με τη μόνη διαφορά, ότι δεν βάζουν κάτι στην ντουλάπα τους, αν δεν ταιριάζει στο στυλ και το χαρακτήρα τους. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε δηλαδή όλες και όλοι.

parisian-summer-trends-(6).jpg
parisian-summer-trends-(3).jpg

Έτσι θα τις δεις να φοράνε συνήθως ρούχα απόλυτα ενημερωμένα και σύμφωνα με τις τάσεις της κάθε σεζόν, συνδυασμένα με τα δικά τους all time classic αγαπημένα κομμάτια ή με ρούχα και αξεσουάρ από vintage stores. Αυτό το ετερόκλητο είναι που κάνει στην πραγματικότητα το στυλ τους τόσο cool και ξεχωριστό μαζί.

Αυτό που διαπιστώσαμε και φέτος, βλέποντας φωτογραφίες από το street style του Παρισιού, είναι ότι οι τάσεις που φρόντισαν να βάλουν στο λεξιλόγιο τους τα french girls έχουν σε προτεραιότητα την άνεση. Ανάλαφρα πουκάμισα, comfort παντελόνια, θηλυκές φούστες, φυσικές υφές που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει. Αυτά είναι μόνο κάποια από τα trends που ενέκριναν οι απαιτητικές fashionistas για το καλοκαίρι του 2022. Ξεχωρίσαμε τα 5 κορυφαία για σένα!

Ακολούθησε το inspo από τους δρόμους του Παρισιού: