French girl challenge: 5 casual σύνολα από την πιο chic Παριζιάνα- Διάλεξε ένα για κάθε μέρα

Ναταλία Κατσακιώρη
French girl challenge: 5 casual σύνολα από την πιο chic Παριζιάνα- Διάλεξε ένα για κάθε μέρα

Αυτή την εβδομάδα εμείς θα κάνουμ εμφανίσεις «the French way», εσύ;

Όσες ξεμείναμε ακόμη στην πόλη, είμαστε σε μία φάση μάλλον δύσκολη. Μιλώντας για την προσωπική μου κατάσταση, θα πω ότι όχι μόνο δεν θέλω να ντυθώ, αλλά αν υπήρχε η δυνατότητα να έρθω γραφείο με το μαγιό, μάσκα και βατραχοπέδιλα, θα το έκανα. Και μπορεί εμείς εδώ στο Queen.gr να είμαστε fashionable enough, ώστε να επιτρέπουμε μία τέτοια εμφάνιση, αν συνοδεύεται με το σωστό παρεό, αλλά κάτι πρέπει να γίνει και για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, που έχουμε υποχρεώσεις και συναντήσεις.

Σε πιο σοβαρό mood να πούμε ότι ο παράγοντας ζέστη μας έχει επηρεάσει αρκετά, όπως καταλαβαίνεις και κάνει τη ζωή μας δύσκολη. Το styling περιορίζεται στα βασικά και επιστρέφει σε όλα τα κλασικά ρούχα της καλοκαιρινής ντουλάπας μας, λόγω πρακτικών κυρίως παραγόντων. Έτσι και το inspo που χρειαζόμαστε θα πρέπει να είναι αντίστοιχα cool και εύκολο.

Υπάρχει, λοιπόν, πιο κατάλληλη πηγή έμπνευσης από το French style; Το πιο άνετο και διαχρονικό στυλ της Ευρώπης, από τα πιο μποέμικα κορίτσια, τις Παριζιάνες. Εμείς, λοιπόν, διαλέξαμε για αυτές τις μέρες να ρίξουμε μια ματιά στο προφίλ της Anne Laure Mais, μίας από τις αγαπημένες μας fashion influencers, που έχει μοναδικό γούστο και αισθητική.

https://www.instagram.com/p/CeojVIlqu9y

Η ίδια εκτός από το Instagram profile της έχει δημιουργήσει και το δικό της brand με το όνομα Musier Paris με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με την υπογραφή της. Ιδιαίτερα κομμάτια, που ακροβατούν ανάμεσα στις new age τάσεις της μόδας και το all time classic Parisian chic, όπως ακριβώς δηλαδή θα χαρακτηρίζαμε και το προσωπικό της στυλ.

Αν θέλεις, λοιπόν, να βρεις πέντε όμορφα, κομψά, άνετα και πρωτότυπα σύνολα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, σου έχω τη λύση. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω outfits της Anne και αντέγραψε όσα ταιριάζουν στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου. Ξεκινώντας από ένα απλό denim παντελόνι, περνάμε σε mini printed φούστες συνδυασμένες με αέρινα πουκάμισα, micro shorts με χαριτωμένες μπαλαρίνες τύπου mary jane αλλά και sexy, θηλυκά bodycon φορέματα μαζί με mini shoulder bags, τσάντες καλάθια και fun αξεσουάρ.

5 everyday looks, ένα για κάθε μέρα: do it the French way!