4 styling tricks που θα κάνουν τα σύνολα σου πιο στυλάτα με μία κίνηση

Ναταλία Κατσακιώρη
4 styling tricks που θα κάνουν τα σύνολα σου πιο στυλάτα με μία κίνηση

Με αυτά τα tips θα κάνεις τα πιο cool outfits του καλοκαιριού!

Εδώ στο Queen.gr, στη στήλη της μόδας, θα μας διαβάσεις να γράφουμε για νέους σχεδιαστές, για συλλογές, για trends, για do & dont's και για όλα τα νέα γύρω από τον κόσμο της μόδας. Αλλά για μένα είναι εξίσου σημαντικό το να σου μάθουμε και πώς να αξιοποιείς όλες αυτές τις πληροφορίες και να μπορείς να δημιουργείς μόνη σου από την αρχή ένα stylish σύνολο.

Και εδώ είναι που μπαίνει το ζήτημα των περίφημων styling tricks. Παλιότερα θεωρούσα το κομμάτι των συμβουλών styling κάπως υπερεκτιμημένο και μάλλον όσο και τόσο χρήσιμο, μέχρι που κατάλαβα πόσο μπορείς να βελτιώσεις το look σου με μικρές και πολύ εύκολες αλλαγές, όταν ντύνεσαι.

Έτσι και εμείς συγκεντρώσαμε για σένα τα τέσσερα κορυφαία styling tricks των καλοκαιρινών micro trends, που έχουν ήδη αναδείξει τα catwalks και έχουν πάρει την έγκριση όλων των αγαπημένων μας fashion influencers. Πάρε έμπνευση από τα παρακάτω street style looks και κάνε τα σύνολα σου πιο cool από ποτέ, με μία κίνηση.

Τα 4 καλοκαιρινά styling tricks που αξίζει να μάθεις:

Midi φούστα + crop top: Ξέρω ότι ακούγεται πολύ απλό για να είναι αληθινό. Κι όμως είναι! Και αυτό γιατί αν επιλέξεις μία φούστα με όγκο, όπως αυτή που έδειξαν στο catwalk οι Bottega Veneta, τότε θα έχεις πετύχει μία πολύ κολακευτική σιλουέτα για το σώμα σου. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και τα αγαπημένα σου tank top μαζί με μία midi, ογκώδη φούστα σε πολυτελές ύφασμα. Αυτή η αντίθεση θα απογειώσει το στυλ σου.

styling-tricks-(5).jpg

Μαντήλι δεμένο σαν top: Είναι ένα πολύ απλό trick, που θα κάνει πιο cool τα σύνολα των διακοπών σου. Μπορείς να δοκιμάσεις το κλασικό δέσιμο σαν strapless top ή το 90s halter.

styling-tricks-(7).jpg

Cargo pants + bold sneakers: Ένα πολύ ενημερωμένος συνδυασμός για την πόλη. Τα cargo pants επανήλθαν από τα 00s και είναι ίσως από τις λίγες τάσεις που χαιρόμαστε που ξαναβλέπουμε πάλι. Μαζί με τα πολύχρωμα running αθλητικά σου είναι ιδανικά για casual looks.

styling-tricks-(6).jpg

Monochromatic color blocking: Ξέρω ότι το color blocking όσο και αν θέλεις να βάλεις χρώμα φέτος το καλοκαίρι, είναι αρκετά δύσκολο. Οπότε γιατί να μην δοκιμάσεις ένα total colored σύνολο σε μία μόνο έντονη απόχρωση;

styling-tricks-(3).jpg