Έχεις date night; Τα πιο εύκολα βραδινά σύνολα για την πόλη και το νησί

Ναταλία Κατσακιώρη
Έχεις date night; Τα πιο εύκολα βραδινά σύνολα για την πόλη και το νησί

Γιατί τις καλοκαιρινές βραδιές θέλουμε να είμαστε λίγο πιο όμορφες.

Όσο και αν το θεωρούμε κλισέ το καλοκαίρι είναι όντως η πιο ερωτική περίοδος του χρόνου. Δεν υπάρχει γιατί! Ζέστη, ήλιος, διακοπές, έξοδοι, ποτά και μια γενικότερη τάση για κοινωνικοποίηση. Όσον αφορά τα ρούχα μας, την καλοκαιρινή σεζόν όλα γίνονται πιο εφαρμοστά, τα μήκη ανεβαίνουν, τα τακούνια ψηλώνουν και τα υφάσματα γίνονται ημιδιάφανα και αέρινα. Οπότε και το σώμα σου φαίνεται καλύτερα, το ίδιο και το sexiness, που ίσως έκρυβες κάτω από τα χοντρά sweaters σου.

https://www.instagram.com/p/ChE4zlflcov

Σίγουρα θα έχεις ακούσει και τις περίφημες ιστορίες για τους καλοκαιρινούς έρτας, που άλλωτε επέζησαν και άλλωτε έμειναν σε κάποια παραλία της Αμοργού, όλα εκείνα τα stories, που θα ζήσουμε και πάλι φέτος. Αν επρόκειτο, λοιπόν, να βγεις για date στην πόλη ή και το μέρος που κάνεις ήδη τις διακοπές σου (γιατί όχι), τότε ρίξε μια ματιά στο παρακάτω video και θα βρεις κάποια εύκολα και ultra fashionable σύνολα, που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις και εσύ σαν έμπνευση.

Δες τα πιο stylish combos για τα καλοκαιρινά σου βράδια:

Γενικά έχουμε την τάση, όταν βγαίνουμε ραντεβού να κάνουμε κάποιες υπερβολές. Είτε να φοράμε πιο εντυπωσιακά ρούχα από αυτά που ταιριάζουν στην περίσταση, είτε να κάνουμε όλο το look μας too much ρομαντικό. Και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Floral φορέματα, βολάν, πουκάμισα με φιόγκους και κορδέλες, κόκκινο κραγιόν και όλα αυτά μαζί. Γενικά, η καλύτρη πρακτική είναι φυσικά είναι να είσαι ο εαυτός, αφού δεν γίνεται ξαφνικά εκεί που κυκλοφορείς όλη μέρα με denim και logo t-shirts να γίνεις κάτι άλλο.

https://www.instagram.com/p/Cg9zAmeoltI

Από στυλιστικής άποψης, θα σου πω αυτό που σου λέω συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού: ο μινιμαλισμός είναι η καλύτερη προοπτική και για ένα καλοκαιρινό βράδυ. Είτε βγεις με κάποιον, είτε όχι. Chic μονοχρωμίες, απλές γραμμές και μικρά glam στοιχεία είναι αρκετά για να δώσεις το απαραίτητο coolness, που θέλεις.

Street style inspo: