Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα maxi φορέματα που θα βρεις τώρα σε έκπτωση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα maxi φορέματα που θα βρεις τώρα σε έκπτωση

Μπορεί να γίνει η τέλεια εναλλακτική αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το Σεπτέμβριο. 

Το έχουμε ξαναπεί: η μόδα φέτος παίζει με τα μήκη και κάνει την υπερβολή το κύριο συστατικό της. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως αν δεν είσαι fan των micro minis, που κατέκλυσαν τα catwalks για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, τότε τα ultra maxi φορέματα είναι η κατάλληλη λύση για σένα.

Το πιο πιθανό είναι να μην είσαι ιδιαίτερα χαρούμενη με την επιστροφή των micro mini, από τη δεκαετία του 2000, και αυτό όχι γιατί δεν έχεις τις κατάλληλες αναλογίες ή δεν νιώθεις άβολα με το σώμα σου. Εξάλλου, τώρα πια ευτυχώς έχουμε αφήσει πίσω μας τέτοια στερεότυπα. Δεν είσαι χαρούμενη με τα low rise φουστάκια και τα super κοντά φορέματα, επειδή είσαι υπέρμαχος της άνεσης. Ας το παραδεχτούμε. Όσο και αν μας αρέσουν τα sexy κοντά φορέματα του καλοκαιριού, η άνεση που μας προσφέρει ένα αέρινο maxi dress είναι αξεπέραστη.

Copenhagen-str-S23-0130.jpg
Copenhagen-str-S23-0157.jpg

Επίσης, το maxi σαν μήκος έχει τη μαγική ιδιότητα να μετατρέπει κάτι απλό σε επίσημο, ανεβάζοντας αυτόματα το βαθμό του elegance. Αυτό σημαίνει ότι αν επενδύσεις τώρα σε ένα maxi φόρεμα, σημαίνει ότι αυτόματα έχεις και μία πολύ καλή εναλλακτική για τους γάμους του Σεπτεμβρίου. Ειδικά, αν προσέξεις την ποιότητα που θα επιλέξεις, θα έχεις στα χέρια σου το νέο σου passé par tout.

https://www.instagram.com/p/CgR_X_xoCvh

Οι εκπτώσεις, όπως ξέρεις δεν έχουν ακόμη τελειώσει και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις στη ντουλάπα σου ένα ξεχωριστό item, σε πολύ καλύ τιμή. Προσωπικά θα επέλεγα υφάσματα όπως το λινό, το μετάξι, το satin και η βισκόζη, τα οποία βοηθάνε το σώμα να αναπνέει και ταυτόχρονα έχουν ένα luxurious look. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι θα μπορέσεις να πάρεις το νέο σου maxi φόρεμα στις διακοπές σου και να το συνδυάσεις με flats, αλλά και να το αξιοποιήσεις αργότερα στις βαφτίσεις και τους γάμους του Σεπτέμβρη.

Τα πιο stylish maxi φορέματα του καλοκαιριού: