Total black: Το μαύρο είναι το χρώμα «θρησκεία» και αυτά τα 8 σύνολα το απογειώνουν

Ναταλία Κατσακιώρη
Total black: Το μαύρο είναι το χρώμα «θρησκεία» και αυτά τα 8 σύνολα το απογειώνουν
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Τα basic χρώματα είναι η πιο αγαπημένη παλέτα και το μαύρο ο βασιλιάς τους.

Το μαύρο ήταν το πρώτο χρώμα, που ήθελα να φορέσω σαν τρελή. Γιατί ως γνωστόν παλιά το μαύρο θεωρούνταν ένα χρώμα, μάλλον ακατάλληλο, για τα παιδάκια. Οπότε θα έπρεπε να έχεις μπει, τουλάχιστον, στην εφηβεία, για να το φορέσεις. Δεν ξέρω αν ήταν αυτή η αίσθηση του απαγορευμένου ή αν πραγματικά λάτρευα το μαύρο από μικρή, αλλά ακόμη θυμάμαι τη στιγμή που συνδύασα ένα μαύρο μικρό φουλάρι, το γνωστό «άχρηστο» φουλάρι της Kate Moss, με ένα τζιν, το αγαπημένο μου λευκό μπλουζάκι και τις μαύρες boxer boots της Adidas(ήταν της μόδας, ναι!). Όλη η κομψότητα ανοίχτηκε μπροστά μου μέσα σε ένα look, που σηματοδότησε μία ολόκληρη εποχή για μένα.

total_black_video-(8).jpg

Προφανώς και το μαύρο είναι αγαπημένο μου και αγαπημένο σου, αλλά και αγαπημένο όλων μας. Οπότε δεν θα χρειαστώ κανένα επιχείρημα να σε πείσω να το δεχθείς ως τον κυρίαρχο της basic παλέτας χρωμάτων, που μπορεί να κάνει κάθε σύνολο να φαίνεται πιο κομψό, και αυτό έχει αποδειχθεί. Πόσες φορές δεν στάθηκες μπροστά στο ίδιο ακριβώς item, σε μαύρο και σε κάποιο άλλο έντονο χρώμα, και καταλήγεις, φυσικά, να αγοράζεις πάντα το μαύρο; Είναι κανόνας.

undefined

Επίσης, ξέρεις ότι το μαύρο δεν θα σε προδώσει ποτέ. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να το συνδυάσεις με το οτιδήποτε και να κάνεις ένα πετυχημένο σύνολο. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για το φετινό φθινόπωρο, όπου το μαύρο χρώμα επικράτησε σε πολλά catwalks και συλλογές, δεδομένης και της επιστροφής των 90s, που είχαν αποθεώσει το μαύρο. Στο παρακάτω βίντεο θα βρεις τα 8 καλύτερα total black σύνολα από την Charlotte Buttrick, η οποία σου δείχνει outfits, που μπορείς να αξιοποιήσεις τόσο σε πρωινές, όσο και σε βραδινές εμφανίσεις σου. Όλα τα αγαπημένα basics μπλέκονται με τα πιο ενημερωμένα κομμάτια της σεζόν και δημιουργούν ένα ενδιαφέρον mix & match. Δοκίμασε και εσύ κάποια από τα παρακάτω combos και απογείωσε το φθινοπωρινό σου στυλ.

8 εύκολα total black looks για το φετινό φθινόπωρο:

Street style inspo: