Οι πλισέ φούστες είναι το τέλειο matching για τα loafers της σεζόν - Ανακαλύψαμε τις 5 καλύτερες

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι πλισέ φούστες είναι το τέλειο matching για τα loafers της σεζόν - Ανακαλύψαμε τις 5 καλύτερες

Είναι η φούστα της σεζόν και ταιριάζει τέλεια με τα καθημερινά σου loafers. Μήπως βρήκες το νέο σου αγαπημένο office look;

Τι θα βάλω στο γραφείο; Κάθε, μα κάθε πωρί, η ίδια ερώτηση. Και είναι λογική, γιατί γενικά η μόδα μας έχει δώσει την ελευθερία να ντυνόμαστε, όπως θέλουμε, ακόμη και στη δουλειά. Και αν μου πεις ότι δεν ισχύει, τότε θέλω να θυμηθείς τους αυστηρούς κανονισμούς των 90s και 00s, που απογόρευαν στο corporate περιβάλλον το οτιδήποτε άλλο από ένα κλασικό κοστούμι. Άντε και ένα αυστηρό φόρεμα, συνδυασμένο φυσικά με σακάκι. Πλέον οι συντηρητικοί αυτοί κανονισμοί να αποτελούν παρελθόν και τις γυναίκες (αλλά και τους άνδρες) να απολαμβάνουν πλέον τη μόδα.

Όλη αυτή η αλλαγή από τη μία προφανώς μας απελευθέρωσε, από την άλλη μας οδήγησε και σε ένα χάος, αφού όλες χανόμαστε μπροστά στον πλουραλισμό της ντουλάπας μας, για να καταλήξουμε εννιά στις δέκα φορές με ένα denim παντελόνι και ένα σακάκι. Φέτος, αν αγαπάς τις φούστες, ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τα πρωινά σου outfits με το hero piece των φθινοπωρινών τάσεων: την πλισέ φούστα.

Μην τα ξαναλέμε, το preppy style είναι το απόλυτο trend του φθινοπώρου αλλά και του χειμώνα που έρχεται. Ξεκίνησε από την Miu Miu και τις περίφημες low rise, super mini φούστες, που έκαναν statement. Βέβαια, ήταν και η αισθητική του οίκου Dior, που μας έβαλε στην ίδια διάθεση και μας έδωσε τις πολύχρωμες, πλισέ φούστες της σεζόν, με αγαπημένο μου το μαύρο-κίτρινο combo.

1667206359422-852325060-please_skirt-(2).jpg

Να σου πω με μεγάλη μου χαρά, ότι οι πλισέ φούστες έχουν φέτος πολλές, διαφορετικές εκδοχές, όπως η midi αλλά και η maxi φούστα, που μπορεί μια χαρά να εμπλουτίσει τα office looks μας, ανανεώνοντας τη ρουτίνα μας. Τα loafers είναι το πρώτο φθινοπωρινό παπούτσι, που μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τις πλισέ φούστες μας, μαζί με κοντά καλτσάκια ή ψηλές, μαθητικές κάλτσες μέχρι το γόνατο. Αλλά μην παγιδευτείς στην εικόνα που είδαμε στα catwalks. Φέρε το preppy style στα μέτρα σου, συνδυάζοντας ένα ζευγάρι μπότες ή χαμηλές γόβες με τετράγωνο τακούνι με την πλισέ φούστα σου και είσαι έτοιμη για τη μέρα σου.

Οι 5 επιλογές που θέλεις για την επόμενη σεζόν: