Τα 5 basics που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε, αν σου αρέσει να φοράς κολάν

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 basics που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε, αν σου αρέσει να φοράς κολάν

Γιατί εσένα που θέλεις να κάνεις το μαύρο κολάν σου chic σε αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Όταν μιλάμε για κολάν, εννοούμε το κλασικό, μαύρο, βαμβακερό κολάν σου με την πυκνή σύσταση και όχι τα κολάν του γυμναστηρίου. Τα athleisure legging είναι αθλητικά, όπως λέει και η περιγραφή τους και καλά θα κάνουν να παραμείνουν στο γυμναστήριο. Ξέρω ότι πέρασε χρόνια, θεωρώντας ότι μπορείς να τα φοράς παντού, ακόμα και στον καφέ ή το φαγητό σου, αλλά τα printed τεχνικά κολάν δεν θέλουμε να τα βλέπουμε πια στους δρόμους της πόλης. Οκ, εκτός από το τετράγωνο γύρω από το γυμναστήριο.

https://www.instagram.com/p/CZkAJ44JFsc

Ακολουθώντας τη γαλλική σχολή, δηλαδή το το french style θα σου πω ότι μπορείς πολύ εύκολα να αντικαταστήσεις όλα αυτά τα κολάν που θεωρείς αγαπημένα σου, με ένα και μόνο ολόμαυρο κολάν, μαλακό και απαλό, άνετο και διαχρονικό, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο εύκολα στο styling με ένα μαύρο παντελόνι. Tον περασμένο χειμώνα, μάλιστα, επανήλθαν και τα stir up leggings, δηλαδή τα κολάν που πιάνουν κάτω από το πέλμα, θυμίζοντας κάτι από το look μιας μπαλαρίνας και από τα αγαπημένα 80s. Και οι δύο αυτές εκδοχές μπορούν να φορεθούν εξίσου εύκολα όλες τις ώρες, αν τα εντάξεις στα σωστά combos.

Τα κολάν επέστρεψαν και η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το δικό της με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο

Το μαύρο σου κολάν είναι το απόλυτο κομμάτι για να φορέσεις τα basics της ντουλάπας σου.

Έχοντας, λοιπόν, σαν βάση σου ένα τόσο διαχρονικό bottom, συνήθως θεωρείς ότι για να ξεχωρίσεις πρέπει να κάνεις ένα combo αρκετά ιδιαίτερο και statement. Αλλά το μυστικό κρύβεται στην πραγματικότητα αλλού, αφού τα μαύρα leggings ταιριάζουν πολύ με τα basics της ντουλάπας σου. Πανωφόρια, πουκάμισα, παπούτσια και tops, μπορούν να φορεθούν πανεύκολα με το κολάν σου, που είναι ιδανικό για το φθινόπωρο, όσο δηλαδή ακόμη ο καιρός είναι καλός και δεν χρειάζεσαι κάποιο ζεστό παντελόνι για το κρύο.

leggings_basics-(3).jpg

Photo: Instagram/@leiasfez

Τα αυστηρά σακάκια και οι sling back γόβες σου είναι μόνο δύο από τις πέντε επιλογές, που σου δίνουμε παρακάτω, από τα βασικά κομμάτια που σίγουρα έχεις στη ντουλάπα σου. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο σύνολο, σύμφωνα με το στυλ και τις ανα΄γκες της ημέρας σου.

5+1 basic outfits με κολάν για σένα: