Οδηγός αγοράς: Οι must have επιλογές της φετινής Black Friday που δεν πρέπει να χάσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι must have επιλογές της φετινής Black Friday που δεν πρέπει να χάσεις
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Η πιο ενημερωμένη λίστα με τις προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις. Σημείωσε τα δικά σου αγαπημένα!

Φέτος, η Black Friday έχει μια εντελώς διαφορετική χροιά, αν λάβει κανείς υπόψη του τα παγκόσμια γεγονότα. Μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, που άλλαξε τη ροή της παγκόσμιας οικονομίας, προκαλώντας προβλήματα ακόμη και στις πιο ισχυρές χώρες του πλανήτη, σίγουρα και εμείς έχουμε δει τελείως διαφορετικά το μηνιαίο μας budget. Γιατί όσο βλέπουμε να αυξάνονται οι οικονομικές μας υποχρεώσεις, τόσο και εμείς υπολογίζουμε πλέον το πού θα δώσουμε τα χρήματα μας και ποιο θα είναι το επόμενο item, στο οποίο θα επενδύσουμε.

Έτσι μέσα σε ένα δύσκολο χειμώνα, η Black Friday έχει ίσως πάρει πλέον τη σημασία που της αξίζει και που έπρεπε να είχε εξαρχής. Μία περίοδος, γιατί μιλάμε πλέον για Black Week και όχι για Black Friday, που μπορείς να εντοπίσεις όλα εκείνες τις αγορές που ήθελες να κάνεις και να επωφεληθείς από τις μεγάλες προσφορές. Ξαναλέω ότι αυτό είναι και ήταν πάντα το νόημα της συγκεκριμένης μέρας, που δεν έχει καμία σχέση με το αναξέλεγκτο shopping σε fast fashion αλυσίδες.

black_fiday_musts-(1).jpg
https://www.instagram.com/p/Ck0u9EzIFL9

Υπάρχουν κάποια σημεία, στα οποία πρέπει και πάλι να φανείς προσεκτική, για να μην καταλήξεις με ένα ακόμη ρούχο ή ζευγάρι παπούτσια, που θα φορεθεί μία φορά και μετά θα καταλήξει στο βάθος της ντουλάπας σου(ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ!). Κάνε αρχικά μια έρευνα online και ρίξε μια ματιά στο price range που σε ενδιαφέρει. Γενικά αξίζει, να δώσεις ίσως το κάτι παραπάνω, για να αποκτήσεις ένα διαχρονικό, designer piece ή ένα κομμάτι από κάποιο γνωστό brand, που θα σε αποζημιώσει με την ποιότητα του και την ωραία γραμμή.

Οδηγός αγοράς: Ο δεκάλογος της Black Friday για να κάνεις τη σωστή επιλογή αυτή τη φορά

https://www.instagram.com/p/CaxmenYrMJJ

Προσωπικά, δεν θα σου πω ότι το μόνο, που πρέπει να πάρεις στη Black Friday είναι να επενδύσεις, οπωσδήποτε στα basics, δηλαδή ένα μαύρο παλτό, ένα τζιν παντελόνι ή ένα ζευγάρι μπότες. Είναι μια μέρα, που αξίζει να ρίξεις μια ματιά στα statement κομμάτια μιας συλλογής και με τις γιορτές να είναι προ των πυλών ίσως ένα glam, fun item σου φτιάξει τη διάθεση και απογειώσει το στυλ σου. Παρακάτω σου έχω βάλει τα αγαπημένα μου, για να πάρεις λίγο από το inspo της μέρας.

Η wish list των ονείρων σου: