Οδηγός αγοράς: Η cross body τσάντα σου θέλει αλλαγή; Σου έχουμε τα 10 νέα must σχέδια

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Η cross body τσάντα σου θέλει αλλαγή; Σου έχουμε τα 10 νέα must σχέδια
Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Μικρή και βολική, η τσάντα χιαστί θα είναι πάντα η αγαπημένη σου go-to bag. Και ήρθε η στιγμή να την ανανεώσεις.

Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει με τη γνωστή αυτή τεράστια τσάντα, που έχει μέσα τη μισή σου ζωή. Εκτός από τα άκρως απαραίτητα και πρακτικά κουβαλούσα τα βιβλία που διάβαζα ανά περίοδο, ένα τσαντάκι μακιγιάζ, παρόλο που είμαι κάτι παραπάνω από «ατάλαντη» στο κεφάλαιο make up, χιλιόμετρα σε καλώδια και μικροπράγματα, που ζήτημα να χρησιμοποιούσα μία φορά το χρόνο. Όλα μου ήταν, , όπως πίστευα, απαραίτητα και έτσι οι τεράστιες, shopper bags ήταν οι αγαπημένες μου. Είναι μόλις λίγα χρόνια τώρα, που έχω εκτιμήσει το μικρό μέγεθος μια ωραίας τσάντας και έγινα πιστή των mini bags.

cross_body_bag-(7).jpg

Οδηγός αγοράς: Τα 8+1 παντελόνια καμπάνα που μακραίνουν τα πόδια και αποθεώνουν κάθε shape

Ειδικά, όταν αυτή η μικρή ή μεσαία τσάντα έχει και το αγαπημένο μου cross body λουράκι, τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Και αναφέρομαι σε δικαιολογίες, γιατί οι περισσότερες έχουμε τις mini bags στο μυαλό μας ως υπερβολικά μικρές και άβολες. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όμως, αφού οι νέες τσάντες που φοριούνται χιαστί έχουν για μένα το ιδανικό μέγεθος που χρειάζεται κάθε γυναίκα. Χωράει, δηλαδή, τα απαραίτητα χωρίς να κουβαλάς την ιστορία της ζωής σου. Επίσης, αν το δούμε ξεκάθαρα μέσα από το πρίσμα της μόδας, οι cross body τσάντες είναι πιο επίκαιρες από ποτέ, αφού δεν υπάχρει οίκος που να μην παρουσίασε ένα αντίστοιχο style στο show του, μιας και οι τσάντες έχουν γίνει το most wanted designer item των τελευταίων χρόνων.

cross_body_bag-(8).jpg
cross_body_bag-(2).jpg

Οπότε και η φιλοσοφία τους έχει αναπτυχθεί περισσότερο, με το σχήμα και το μέγεθος τους να είναι ακρβώς πάνω στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, χωρίς να χάνουν κάτι από το edginess και το στυλ τους. Προσωπικά λατρεύω τις puffy, nylon εκδοχές τους για το φετινό χειμώνα, αλλά και τα fluffy cross body τσαντάκια από συνθετική γούνα. Τα prints και τα περίεργα χρώματα είναι πάντα μια καλή λύση , που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω σε μια εμφάνιση, ενώ αν θες να φορέσεις την cross body τσάντα σου και στις βραδινές σου εμφανίσεις, τότε επένδυσε σε ένα item με παγιέτες ή strass.

cross_body_bag-(3).jpg
cross_body_bag-(4).jpg

Editor's choices: