Aυτά είναι τα πιο άνετα και stylish ψηλοτάκουνα για να χορέψεις μέχρι το πρωί στο φετινό ρεβεγιόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Aυτά είναι τα πιο άνετα και stylish ψηλοτάκουνα για να χορέψεις μέχρι το πρωί στο φετινό ρεβεγιόν
Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Γιορτές χωρίς χορό δεν γίνονται. Ας μην πεις και φέτος το γνωστό «με χτυπάνε τα παπούτσια μου».

Ξέρω ότι η shopping list των γιορτών είναι ατέλειωτη. Δώρα, υποχρεώσεις, συνάδελφοι αλλά και πολλές, πολλές ονομαστικές γιορτές, κάνουν τη δική μας wish list να μικραίνει. Και επειδή καταλαβαίνω ότι το budget σου είναι μάλλον περιορισμένο, όπως όλων μας, καλό θα ήταν να επενδύσεις στα κομμάτια που πραγματικά θα χρειαστείς για τα looks σου. Στην κορυφή της λίστας σου πρέπει να μπει οπωσδήποτε ένα ζευγάρι παπούτσια.

Και όχι οποιοδήποτε χευγάρι. Ένα ζευγάρι festive ψηλοτάκουνα, που θα αναδείξουν τα πόδια σου και θα ολοκληρώσουν το όποιο outfit έχουμε επιλέξει για τις βραδιές των ρεβεγιόν. Ποιο είναι, όμως, το κυριότερο πρόβλημα των ψηλοτάκουνων, και ειδικά αν είναι καινούργια; Ότι δεν είναι άνετα. Και η άνεση είναι ένα από τα κύρια στοιχεία, που πρέπει να προσέξεις για τα x-mas παπούτσια σου, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει ρεβεγιόν ή party χωρίς χορό. Η ορθοστασία και η ελάχιστη ξεκούραση είναι επίσης χαρακτηριστικά των ημερών, οπότε, πρόσοχή στα stilettos σου.

New-York-str-S23-1007.jpg

Δεν υπάρχει βέβαια λόγος να πανικοβληθείς ή να καταλήξεις με sneakers (!), αφού οι glam επιλογές είναι πολλές και σίγουρα θα βρεις το αγαπημένο σου ζευγάρι. Πρώτη και καλύτερη λύση είναι οι μπότες και μποτάκια, που φέτος έχουν την τιμητική τους. Strass και glitters έχουν κάνει τα booties μας πιο ενδιαφέροντα και τα έχουν βάλει στο χάρτι του festive style. Το ίδιο ισχύει και για το sexy, ανατρεπτικό vinyl.

party_shoes-(3).jpg

Αν είσαι fan της γόβας, μπορείς να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι platformed ψηλοτάκουνες γόβες, που είναι πολύ πιο ξεκούραστες από όσο φαντάζεσαι, γιατί ο όγκος τους δεν αντραποκρίνεται στην άνεση τους. Το ίδιο ισχύει και για τα Mary Janes, τις 70s γόβες με μπαρέτα, που μποορύν να μεταμορφώσουν και το πιο απλό look, δίνοντας του ένα retro coolness. Οι sling back γόβες με τα kitten heels είναι επίσης μια καλή επιλογή. Το ίδιο ισχύει και για τα λαμπερά πέδιλα με τα χοντρά τακούνια και τα λουράκια, που συγκρατούν το πόδι και κάνουν τη ζωή μας -και το περπάτημα- πιο εύκολα.

Τα must have αξεσουάρ που μπορούν να σώσουν το γιορτινό σου look με μία κίνηση

party_shoes-(5).jpg

Best choices: