Οδηγός αγοράς: Τα πιο sexy φορέματα για το βράδυ του ρεβεγιόν που θα σε βάλουν σε naughty διάθεση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πιο sexy φορέματα για το βράδυ του ρεβεγιόν που θα σε βάλουν σε naughty διάθεση
Photo Credit:Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

 Τα πιο όμορφα και θηλυκά φορέματα για να είσαι η πιο sexy παρουσία της βραδιάς.

Naughty or nice? H πιο γνωστή ερώτηση των Χριστουγέννων, που θα καθορίσει τι αν κάποιος θα πάρει φέτος το δώρο του ή όχι. Και δεν μιλάμε, φυσικά, μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγάλους, που ανεξαρτήτως από την τελική απάντηση αξίζουμε ένα -ή και δύο- δωράκια, ειδικά λίγο πριν μπει ο νέος χρόνος. Οπότε άσε τις τύψεις στην άκρη και κάνε τη δική σου wish list, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στο εαυτό σου, για να βρεις το τέλειο, sexy φόρεμα για το βράδυ του ρεβεγιόν.

Τα trends της σεζόν έχουν βάλει τα φορέματα στο προσκήνιο πιο δυνατά από ποτέ, τα οποία είναι διαχρονικά και τα πιο αγαπημένα items για το βραδινό look του ρεβεγιόν. Και είναι πιο θηλυκά και sexy από ποτέ. Τα cut outs είναι ένα από τα δικά μου αγαπημένα, γιατί τονίζουν τα σημεία, που θέλουμε: τη μέση, την πλάτη και τα χέρια. Επίσης, τα second skin σχέδια είναι ultra sexy. Επιλέξτε ένα φόρεμα με prints και λαιμού, τύπου turtleneck, που έγινε το αγαπημένο style των Hailey Bieber και Kaia Gerber στο κόκκινο χαλί, δια χειρός Υves Saint Laurent.

Milano-str-S23-1221.jpg
Paris-str-S22-1385.jpg

Τα mini είναι, φυσικά, τα πιο relevent items της σεζόν, όπως και τα maxi, με τα μήκη στη μόδα να παίζουν στα άκρα. Οι παγιέτες,οι πούλιες, τα κεντήματα, τα φτερά και όλα τα glossy και sparkly υλικά είναι καλοδεχούμενα. Το ίδιο και τα luxurious υφάσματα, όπως το βελούδο και η δαντέλα, αλλά και οι διαφάνειες, που μπορούν να ενταχθούν σε ρομαντικά lingerie looks, αλλά και σε ενημερωμένα Y2K inspired outfits.

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish πλεκτά στα βασικά χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα

Το πιο σημαντικό στα φορέματα, που θα βρεις στην αγορά για τα Χριστούγεννα του 2022, είναι ότι πλέον το sexiness είναι απόλυτα ανεπιτήδευτο και πηγαίο, και προσαρμόζεται στον τύπο κάθε γυναίκας, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα και το στυλ της. Για να βρεις το δικό σου sexy φόρεμα για το ρεβεγιόν, πρέπει αρχικά να επιλέξεις αυτό το item, που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα, και θα γίνεις η πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Paris-str-S23-1144.jpg