Η «βασίλισσα του χιονιού» είναι το inspo της ημέρας -Γιατί αν δεν φορέσεις τώρα λευκό, τότε πότε;

Ναταλία Κατσακιώρη
Η «βασίλισσα του χιονιού» είναι το inspo της ημέρας -Γιατί αν δεν φορέσεις τώρα λευκό, τότε πότε;

Ένα ολόλευκο σύνολο είναι ότι πρέπει για να πιάσεις το mood της εβδομάδας και να απογειώσεις το elegance. Όλες οι αποχρώσεις του άσπρου είναι στη διάθεση σου.

Η άσπρη μέρα που περιμέναμε ήρθε και μάλλον έχει κάτσει κάπως παραπάνω. Και με αυτό εννοώ ότι την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, που τουλάχιστον στην Αθήνα έχει φέρει κάπως τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητα μας. Ακόμη, όμως, και αν δεν έχει χιόνι στην περιοχή σου, ο παγετός και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι αισθητές, οπότε το mood βασίλισσα του χιονιού υπάρχει λίγο-πολύ στο μυαλό όλων μας.

snow_queen_look-(11).jpg

Και με το Snow Queen style δεν εννοώ φυσικά να αρχίσεις να ψάχνεις για κάποια στολή (οι Απόκριες εξάλλου είναι ακόμη μακριά), αλλά για την όλη frozen αισθητική, που μπορείς να εντάξεις στα σύνολα σου αυτές τις μέρες και να τα κάνεις λίγο πιο ενδιαφέροντα. Ξεκινάμε πάντα από το λευκό χρώμα, αλλά και όλες τις αποχρώσεις του λευκού, όπως το ivory, το off-white και το εκρού.

10+1 επίκαιρα και πρακτικά σύνολα για να φορέσεις τη γούνα σου

snow_queen_look-(6).jpg

Φυσικά, ένα total white look είναι κομψό, το ίδιο και ένα σύνολο, όπου θα μπορέσεις να συνδυάσεις σωστά όλη την παλέτα του άσπρου. Εκτός, όμως, από το ίδιο το χρώμα είναι και πολλά ακόμη στοιχεία, όπως τα fluffy υφάσματα, οι cozy υφές και τα ρομαντικά, χειμερινά σχέδια, που μπορούν να σε χρίσουν τη νέα Snow Queen της ημέρας.

Οι 6+1 καλύτερες ιδέες για το snow queen look της ημέρας: