Μαύρο παντελόνι: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει τα δύο must σχέδια για τη ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Μαύρο παντελόνι: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει τα δύο must σχέδια για τη ντουλάπα σου

Το μαύρο παντελόνι είναι ένα από τα απαραίτητα items, που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα και αυτά είναι τα δύο πιο ενημερωμένα σχέδια για το χειμώνα του 2023.

Το τζιν παντελόνι είναι σίγουρα η πιο αγαπημένη (και συνηθισμένη) επιλογή μιας γυναίκας για τα everyday looks της. Το θέμα, όμως, είναι ποιο άλλο παντελόνι μπορεί εύκολα να το αντικαταστήσει και να το γίνει το νέο σου go to pants. Και θα μου πεις γιατί να το κάνεις αυτό. Αρχικά, γιατί όσο και αν μας αρέσει και απολαμβάνουμε τη συντροφιά ενός blue denim, η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει κάπως προβλέψιμο, αφού είναι το μόνο ρούχο, σε κάθε περίσταση και από κάθε ηλικία. Επίσης, πολλές φορές θέλεις να αναβαθμίσεις λίγο το look σου, και να του δώσεις ένα πιο elegant touch, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι ψάχνεις ένα παντελόνι-statement. Η απάντηση έρχεται από το διαχρονικό, μαύρο παντελόνι σου, ένα ακόμη staple που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα είναι και σήμερα η έμπνευση μας, δείχνοντας μας τα δύο πιο επίκαιρα, μαύρα παντελόνια του 2023.

Grammy Awards 2023: Η haute couture πρωταγωνιστούσε στο λαμπερό red carpet της βραδιάς

https://www.instagram.com/p/CoHJGRIqzVJ

Cargo ή δερμάτινο; Ρίξε τη δική σου ψήφο εμπιστοσύνης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις γυναίκες που φροντίζει να ενημερώνει τακτικά την γκαρνταρόμπα της. Αυτό σημαίνει ότι έχει στη συλλογή της όλα εκείνα τα κλασικά items που είναι απαραίτητα, αλλά κάνει και κάποιες επιλογές έκπληξη, οι οποίες μπορούν να ανανεώσουν την εικόνα της. Έτσι στην περίπτωση του αγαπημένου της μαύρο παντελονιού, η Σταματίνα επέλεξε ένα φρέσκο σχέδιο από το Y2K style που επιστρέφει, αλλά και ένα all time classic παντελόνι, που μπορείς να φοράς διαχρονικά κάθε σεζόν. Το πρώτο είναι φυσικά το cargo pants, με τη γνωστή παρουσιάστρια να επιλέγει ένα ψηλόμεσο παντελόνι με μεγάλες εξωτερικές τσέπες, σε ίσια γραμμή, που φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Δεύτερη επιλογή της είναι το μαύρο, δερμάτινο παντελόνι, με τη Σταματίνα να συνδυάζει ένα παντελόνι σε στυλ καμπάνα, με regular waist και matte υφή με ένα ανάλαφρο top με πλισέ, σε ροζ και μαύρο, το οποίο έδεσε στη μέση με μία ζώνη με τρουκς. Αυτά είναι τα δύο πιο ενημερωμένα στυλ που χρειάζεται η winter ντουλάπα σου. Επένδυσε στο δικό σου αγαπημένο και άσε για λίγο το κλασικό σου τζιν στην άκρη.