10 casual chic σύνολα για να φορέσεις στο brunch του Σαββατοκύριακου -Χωρίς τζιν παντελόνι!

Ναταλία Κατσακιώρη
10 casual chic σύνολα για να φορέσεις στο brunch του Σαββατοκύριακου -Χωρίς τζιν παντελόνι!
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Η πιο αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου είναι πλέον το brunch και εμείς έχουμε τα fashion forward σύνολα για το weekend που έρχεται. 

Ας μη τα ξαναλέμε, το Sex And The City δεν ήταν άλλη μία αμερικάνικη σειρά, αλλά ένα ολόκληρο σύμπαν που προσγειώθηκε μέσα από τις οθόνες μας, για να αλλάξει όλα όσα πιστεύαμε για τις single γυναίκες των 90s αλλά και τη μόδα. Πέρα, όμως, από όλα αυτά μας σύστησε και σε μια καθαρά αμερικάνικη συνήθεια, που ως τότε μας ήταν παντελώς άγνωστη. Το brunch. Το γεύμα αυτό που είναι ανάμεσα στο πρωινό και το μεσημεριανό, όπου μπορείς να απολαύσεις ακόμη τα πρωινά αυγά σου μαζί με λίγο αλκοόλ. Και τα Saturday's brunches της θρυλικής τετράδας του Sex And The City έχουν αφήσει τη δική τους εποχή με τις πρωταγωνίστριες να μοιράζονται τα πιο βαθιά γυναικεία μυστικά και να καταρρίπτουν μύθους γύρω από ένα τραπέζι.

https://www.instagram.com/p/CaYLbtns9et

Αρκετά χρόνια αργότερα ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα αυτή η ομολογουμένως πολύ βολική συνήθεια του Σαββατοκύριακου, που σου δίνει το χρόνο να δεις την παρεά σου και να ευχαριστηθείς το φαγητό. Και μην αρχίσουμε πάλι τα κλισέ «είχες και στο χωριό σου;». Το brunch έχει γίνει πλέον μέρος της ζωής μας και δεν έχουμε καμία πρόθεση να το βγάλουμε από τη ζωή μας. Όταν αλλάζει, λοιπόν, το life style μας, ανοίγει αυτόματα και ένα νέο κεφάλαιο στο στυλ μας- aka το look που θα κάνουμε για αυτή τη νέα έξοδο.

Μπαλαρίνες: Ένα how to βίντεο για να φορέσεις και εσύ τα πιο επίκαιρα flats της άνοιξης

sunday_brunch-(10).jpg

Προφανώς, καθώς μιλάμε για μια συνήθεια του Σαββατοκύριακου, θέλουμε ένα σύνολο εύκολο και άνετο, το οποίο μπορεί να μας πάει παντού, από μία βόλτα για shopping μέχρι ένα μεσημεριανό κοκτέιλ ή ένα date. Οπότε πάμε σε κάτι πρακτικό αλλά ταυτόχρονα fashionable και ενημερωμένο, που την άνοιξη δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά χρώμα.

sunday_brunch-(6).jpg

Παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα σύνολα γιανα πάρεις έμπενυση για το brunch του Σαββατοκύριακου, που δεν περιλαμβάνουν το αναμενόμενο τζιν παντελόνι σου. Γιατί είναι οι μέρες αυτές που δεν θέλουμε να βάλουμε πάλι τη γνωστή casual στολή μας και να βγούμε για άλλη μια φορά ντυμένες το ίδιο.

Τα 10 σύνολα για brunch στο αγαπημένο σου στέκι.