Δούκισσα Νομικού: Με γαλάζιο κοστούμι και ασορτί γόβες έκανε το πρώτο look-πρόταση για το Πάσχα

Ναταλία Κατσακιώρη
Δούκισσα Νομικού: Με γαλάζιο κοστούμι και ασορτί γόβες έκανε το πρώτο look-πρόταση για το Πάσχα

Το γαλάζιο είναι σίγουρα το χρώμα της και το aqua κοστούμι της μας έδωσε μια ανάσα καλοκαίρι.

Κάθε γυναίκα έχει στο στυλ της κάποια σημεία κατατεθέν, όπως ένα αγαπημένο χρώμα, ένα παντελόνι ή ένα ζευγάρι παπούτσια που λατρεύει. Αυτό εξάλλου είναι και το απόλυτο δείγμα του προσωπικού στυλ. Το να έχεις δηλαδή κάποια signature στοιχεία στην ντουλάπα σου, στοιχεία που επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά στο repeat. Το ίδιο ισχύει και για τη Δούκισσα Νομικού, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει απόλυτα ξεκάθαρη στο τι της αρέσει και τι όχι, καταλήγοντας στα δικά της musts.

Αν κάτι έχει ταυτιστεί με τη Δούκισσα Νομικού, αυτό είναι το μπλε χρώμα. Από το ανοιχτό baby blue, το γλυκό γαλάζιο και το μπλε της θάλασσας, μέχρι το aqua και όλα τα σκούρα navy μπλε της παλέτας, η Δούκισσα αγαπά και εκμεταλλεύεται κάθε απόχρωση του και η αλήθεια είναι ότι τα ξανθά μαλλιά της και τα γαλάζια της μάτια είναι ο ιδανικός καμβάς για το συγκεκριμένο χρώμα. Ειδικά, τώρα που μπήκε η άνοιξη ένα λαμπερό aqua κοστούμι είναι η επιλογή που μπορείς να κάνεις και για τις ημέρες του Πάσχα.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Φόρεσε το ανοιξιάτικο σακάκι που θα σε κάνει να πεις αντίο στο μαύρο

https://www.instagram.com/p/Cp5ThFNtH5Z

Η Δούκισσα έχει την πρώτη πρόταση για το πασχαλινό σου look.

Αν νιώθεις κάπως άβολα με την όλη μεταβατική περίοδο, που διανύουμε, αρχικά να σου πω ότι δεν είσαι η μόνη. Το πάνω-κάτω της θερμοκρασίας είναι ένα από τα στοιχεία που συνήθως επηρεάζει το στυλ μας και μας κάνει να μπερδεύουμε λίγο τα σύνολα μας. Αλλά η άνοιξη εκτός από όλα αυτά τα «αρνητικά», έχει και ένα μεγάλο θειτκό, την περίοδο του Πάσχα, όπου μπορείς πραγματικά να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις τα καλύτερα looks σύμφωνα με τις ανοιξιάτικες τάσεις. Η Δούκισσα Νομικού ποντάρει και πάλι στη διαχρονική κομψότητα του tailored κοστουμιού και μας προτείνει να βάλουμε στη συλλογή μας ένα σχέδιο με το ανάλογο elegance.

https://www.instagram.com/p/CqD7iACNT92

H ίδια σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της φόρεσε ένα κοστούμι με παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα λευκό ζιβάγκο από μέσα, ενώ επέλεξε και ασορτί, pointy γόβες που δένουν στον αστράγαλο. Για να σπάσει τη μονοχρωμία κράτησε μία mini, hand bag σε ενδαιφέρον μοτίβο με βούλες από τη limited edition collection του οίκου Louis Vuitton με την εικαστικό Yayoi Kusama.