Τα 3 κορυφαία fashion trends του Tik Tok που θα βλέπεις παντού την άνοιξη του 2023

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 3 κορυφαία fashion trends του Tik Tok που θα βλέπεις παντού την άνοιξη του 2023
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί οι τάσεις της σεζόν δεν τρέχουν μόνο στα catwalks, αλλά και στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Tik Tok.

Θυμάσαι τότε που τα fashion shows και οι προτάσεις των σχεδιαστών ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι στην πρόβλεψη των τάσεων της σεζόν; Τα τελευταία χρόνια, όπως θα έχεις καταλάβει και εσύ αυτό έχει αλλάξει κάπως λόγω της παρουσίας των social media κα ειδικά του Tik Tok, όπου η λέξη trend είναι κάτι παραπάνω από σημαντική κυρίως γιατί εμπεριέχει μέσα της την έννοια του community. Μία τάση δεν έχει να κάνει, δηλαδή, μόνο με το τι φοράς αλλά και με το ποιος είσαι και πώς ζεις στην πραγματικότητα. Μιλάμε, λοιπόν, για ένα σύμπαν, ένα ολόκληρο life style.

Κάπως έτσι η γνωστή πλατφόρμα έχει αναδείξει και τα κορυφαία trends για την άνοιξη του 2023, όσον αφορά πάντα τον κόσμο της μόδας. Ένα σκρολάρισμα θα σε κάνει αμέσως να πάρεις ένα γρήγορο vibe και να ανακαλύψεις και εσύ μαζί με εμάς τα τρία κορυφαία trends, που θα βλέπεις παντού γύρω σου τον επόμενο μήνα.

Zendaya: Η πρώτη της red carpet εμφάνιση μετά το «διαζύγιο» με τον Law Roach δεν είχε κανένα δράμα

Τα 3 κορυφαία Tik Tok fashion trends που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα.

Dopamine dressing: Η ψυχολογία μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια και στο στυλ μας. Αυτό είναι τώρα πια ξεκάθαρο, αφού γενικότερα η μόδα έχει να κάνει με την αυτοέκφραση και την ατομική δημιουργικότητα. Το dopamine dressing έχει να κάνει ακριβώς με αυτό. Το να φοράμε δηλαδή όλα εκείνα τα items που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά. Φωτεινά χρώματα, μαλακά υφάσματα, χαριτωμένα αξεσουάρ και girly λεπτομέρειες κάνουν λίγο πιο όμορφη τη μέρα σου.

3tiktok_trends-(2).jpg

Blokecore: Γενικά η street κουλτούρα είναι ότι πιο επίκαιρο όχι μόνο αυτή τη στιγμή, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια. Οπότε και ένα αντίστοιχο trend στον τρόπο που ντυνόμαστε είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο. Baggy denim παντελόνια, motomami μπουφάν, μπλούζες από αθλητικές ομάδες και Y2K attitude αρκούν για να ακολουθήσεις τη συγκεκριμένη τάση.

3tiktok_trends-(4).jpg

Vanilla girl: Μετά από τόσο edgy style, ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για ένα soft και κομψό trend όπως είναι αυτό του vanilla girl. Εδώ τα πράγματα είναι απλά με το εκρού χρώμα της βανίλιας να μπαίνει στη ντουλάπα μας. Ένα total off white look είναι το μόνο που χρειάζεσαι για την άνοιξη που έρχεται και μπορεί να συνδυαστεί και με ένα αντίστοιχο άρωμα βανίλιας. Γιατί όχι;

3tiktok_trends-(3).jpg