Πάσχα με άστατο καιρό; Τα καλύτερα πανωφόρια που θα σε κρατήσουν ζεστή και stylish

Ναταλία Κατσακιώρη
Πάσχα με άστατο καιρό; Τα καλύτερα πανωφόρια που θα σε κρατήσουν ζεστή και stylish
Photo Credit: Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Το τριήμερο του Πάσχα πλησιάζει και ο καιρός δεν φαίνεται να μας κάνει τη χάρη. Ένα μπουφάν μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Οι προβλέψεις για το κυρίως τριήμερο του Πάσχα, δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, δεν φαίνονται και τόσο αισιόδοξες. Και με αυτό αναφέρομαι φυσικά στον καιρό, αφού η διάθεση όλων μας είναι στα ύψη και περιμένουμε πώς και πώς να φύγουμε από την πόλη για λίγο. Ακόμη, όμως, και αν μείνεις στην πόλη δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις, αφού το πιο πιθανό είναι ότι δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις. Βροχή, ήλιο, ζέστη, κρύο; Και καθώς μιλάμε εδώ στο γραφείο του Queen.gr για τα πασχαλινά μας σχέδια, συνειδητοποίησα ότι το πιο δύσκολο task από όλα είναι να αποφασίσουμε τι πανωφόρι θα βάλουμε με τόσο άστατο καιρό.

easter_jackets-(4).jpg

Από σακάκι και καμπαρντίνες, μέχρι δερμάτινα jackets και κλασικά τζιν μπουφάν, οι επιλογές είναι πολλές και η βαλίτσα μας θα χωρέσει μόνο ένα πανωφόρι. Και θα ήταν στην πραγματικότητα υπερβολή να πάρουμε το κάτι περισσότερο μαζί σου.

Οδηγός αγοράς: Οι 10 φούστες που θα φορέσουμε φέτος στην Ανάσταση με flats ή ψηλοτάκουνα

https://www.instagram.com/p/Cq04FVMovIy

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα πέντε διαφορετικά πανωφόρια που μπορούν να συνδυαστούν με όποιο σύνολο και αν πάρεις μαζί σου το Πάσχα. Διάλεξε το αγαπημένο σου.

https://www.instagram.com/p/CnEPRy7M9Fr

Tα 5 πανωφόρια που θα έρθουν μαζί σου το Πάσχα.