Τα φορέματα που επιλέγουν ξανά και ξανά κάθε άνοιξη οι Γαλλίδες

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα φορέματα που επιλέγουν ξανά και ξανά κάθε άνοιξη οι Γαλλίδες

Photo: Instagram/@tamaramory

Είναι τα πιο διαχρονικά σχέδια που θα φοράς και εσύ στο repeat κάθε άνοιξη. 

Λίγη έμπνευση από το street style του Παρισιού δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ειδικά την άνοιξη, που όλες οι γυναίκες φαινόμαστε λίγο πιο όμορφες, λίγο πιο αέρινες και λίγο πιο λαμπερές, το διαχρονικό στυλ των Γαλλίδων είναι το τέλειο inspo. Τα φορέματα ήταν πάντα ένα key item για την ανοιξιάτικη σεζόν, γιατί είναι εύκολα στο styling με τα διάφορα jackets και τα παπούτσια μας. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα φορέματα από τους δρόμους του Παρισιού, που αξίζουν την προσχοή σου και θα φοράς ξανά και ξανά κάθε άνοιξη.

Πάσχα με άστατο καιρό; Τα καλύτερα πανωφόρια που θα σε κρατήσουν ζεστή και stylish

Tα 6 σχέδια στα φορέματα της άνοιξης που θα σε βάλουν σε french mood.

Mini φόρεμα με μακριά μανίκια: Είναι ένα σχέδιο που απευθύνεται κατά βάση στον ανοιξιάτικο καιρό, είναι τόσο-όσο sexy και μπορείς να βρεις πάρα πολλές παραλλαγές του στην αγορά. Από minimal μέχρι florals ένα mini μακρυμάνικο φόρεμα ταιριάζει τέλεια με sneakers ή μπότες.

french-style_dresses-(1).jpg

Photo: Instagram/@annelauremais

Minimal vibes: Ένα πλεκτό φόρεμα σε basic χρώμα είναι ιδανικό για αυτή την εποχή. Και οι Γαλλίδες το προτιμάνε συχνά, γιατί μπορεί να προσαρμοστεί στις διαφορετικές θερμοκρασίες με μεγάλη ευκολία.

https://www.instagram.com/p/CjnB38hgBtK

Romantic dresses: Τα ρομαντικά φορέματα είναι η επιτομή του γαλλικού, κομψού στυλ. Την άνοιξη τα φορέματα αυτά γίνονται λίγο πιο αιθέρια, πιο διάφανα και εμπλουτίζονται με λπετομέρειες όπως η δαντέλα και τα μικροσκοπικά κουμπιά.

french-style_dresses-(2).jpg

Photo: Instagram/@emmanuellek_

Tea dress: Ή αλλιώς πώς να ντυθείς σε πρόσκληση για τσάι. Το φόρεμα αυτό έιναι πάντα floral ή με κάποιο άλλο διαχρονικό print όπως το πουά ή το λεοπάρ. Μπορεί να είναι midi ή και maxi, αλλά μας αρέσουν και τα ασύμμετρα shapes με κάποια βολάν, που θυμίζουν και κάτι από Carrie Bradshaw style.

french-style_dresses-(4).jpg

Photo: Instagram/@tamaramory

Λεπτομέρειες στην πλάτη: Μία sexy πλάτη μπορεί να απογειώσει και το πιο αδιάφορο φόρεμα. Οι Γαλλίδες φοράνε διαχρονικά φορέματα με cut outs στην πλάτη, τα οποία είναι η πιο πετυχημένη εκδοχή του διακριτικού sexiness.

french-style_dresses-(5).jpg

Photo: Instagram/@lenafarl

Slip Dress: Το slip dress είναι ένα από τα φορέματα που λατρεύουμε. Την άνοιξη μας αρέσουν τα πιο ιδιαίτερα items με χρώματα και τεχνικές που μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CpDhKarIz6v