Animal printed: Το αγαπημένο ολόσωμο της πριγκίπισσας Diana είναι η διαχρονική τάση που επιστρέφει

Ναταλία Κατσακιώρη
Animal printed: Το αγαπημένο ολόσωμο της πριγκίπισσας Diana είναι η διαχρονική τάση που επιστρέφει

Photo: Zimmerman

Έχουμε πέντε διαφορετικές προτάσεις για να φορέσεις το πιο versatile print στην παραλία. 

Το λεοπάρ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μοτίβο στην ιστορία της μόδας και η αλήθεια είναι ότι έχει ταυτιστεί με πολλές διαφορετικές αισθητικές. Κάποιες συνδεδεμένες με το all time classic στυλ της sexy, θηλυκής γυναίκας, aka μιας bombshell, και άλλες με τις πιο κομψές παρουσίες της παγκόσμιας σκηνής, τα λεγόμενα style icons, όπως η θρυλική πριγκίπισσα Diana. Γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση της στην παραλία, το 1993, που αν και οι παπαράτσι την συνέλαβαν σε μια απλή, καθημερινή σκηνή να παίζει με τα παιδιά της στην άμμο, ήταν εκείνο το leopard ολόσωμο μαγιό με την ασορτί φούστα, που μπήκε στη λίστα με τις signature εμφανίσεις της.

Princess Diana

AP Images

Τα τρία πιο άνετα σχέδια σε ψηλοτάκουνα για τους γάμους του 2023 -Έτοιμη για χορό!

Princess Diana

AP Images

Η αλήθεια είναι πως ένα animal print μοτίβο στις σωστές αποχρώσεις έχει τη μαγική ικανότητα να φαίνεται πάντα κομψό και elegant και να προσδίδει μάλιστα έναν effortless αέρα πολυτέλειας στο κάθετι. Μέσα στο χειμώνα που μας πέρασε το animal print έκανε μία τεράστια επιστροφή στις τάσεις της σεζόν, φέρνοντας και πάλι τον αέρα της diva στα πανωφόρια και τα αξεσουάρ μας. Οπότε καθώς προχωράμε στο καλοκαίρι και ξεκινάει η αναζήτηση του κατάλληλου μαγιό, το τύπωμα που αγαπήσαμε το χειμώνα μπαίνει σε summer mood και θα το δούμε και στην παραλία, τόσο σε μπικίνι και ολόσωμα, όσο και στα beach wears.

https://www.instagram.com/p/CrJSug2tydL

Αν, λοιπόν, είσαι fan του Diana style ή απλώς παρακολούθησες το The Crown και θέλεις να φορέσεις και εσύ το iconic ολόσωμο μαγιό της, με το οποίο πόζαρε πάνω στην πολυτελή θαλαμηγό του Dodi Al Fayed, τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις νέες κυκλοφορίες των αγαπημένων μας resort brands. Οι Dolce & Gabbana είναι το σχεδιαστικό δίδυμο που διαχρονικά λανσάρει leopard ολόσωμα αλλά και μπικίνι μαγιό στις συλλογές τους. Φέτος, βέβαια θα βρεις και πολλές επιλογές στα ελληνικά labels με μαγιό, που έχουν εντάξει το iconic print στα μαγιό του 2023.

https://www.instagram.com/p/CfguFaroH9g

Πέντε προτάσεις από τα αγαπημένα μας brands για να φορέσεις την τάση: