Τα τρία πιο άνετα σχέδια σε ψηλοτάκουνα για τους γάμους του 2023 -Έτοιμη για χορό!

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα τρία πιο άνετα σχέδια σε ψηλοτάκουνα για τους γάμους του 2023 -Έτοιμη για χορό!
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Για να μην χρειαστεί να υποφέρεις πάνω σε άβολα stilettos ποτέ ξανά.

Προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ αυτή η κοπέλα που κατέληγα να χορεύω ξυπόλητη στην πίστα στους γάμους του καλοκαιριού. Ούτε στα διάφορα parties, ούτε ακόμη και στις πιο κουραστικές και επικές βραδιές με ατέλειωτο clubbing. Όχι γιατί το θεωρούσα κάτι κακό, αλλά γιατί θεωρώ ακόμη μεγαλύτερη ταλαιπωρία να βγάλω τα παπούτσια μου και να καταλήξω με βρώμικα και κατά πάσα πιθανότητα «κατεστραμμένα» πόδια, μετά από το γνωστό ξυπόλητο περπάτημα. Ή αλλιώς walk of shame, για πολλές. Και δεν κάνουμε κριτική φυσικά, όλες τα έχουμε περάσει.

https://www.instagram.com/p/CrDbhLIocCu

Καθώς, όμως, μεγαλώνω και προφανώς η όποια τελή μανία μου με τη μόδα και τα ψηλοτάκουνα αντικαστάθηκε από τα εξίσου stylish και παράλληλα άνετα trends σε παπούτσια και ρούχα, υποσχέθηκα πως δεν θα ξαναπεράσω άλλο ένα βράδυ είτε καθηλωμένη σε μία καρέκλα, είτε με φρικτούς πόνους πάνω στην πίστα. Και όλα αυτά στα λέω την κατάλληλη στιγμή. Λίγο πριν ξεκινήσουν οι γάμοι της σεζόν και φτάσουν στα χέρια μας τα καλέσματα για ολονύχτια parties με χορό και ποτό. Οπότε παρακάτω θα βρεις τις δικές μου προτάσεις για τη wedding season 2023.

highheels_wedding-(6).jpg

Y2K vibes: Τα 5 μεγαλύτερα trends που φόρεσες στην εφηβεία σου και είναι ξανά τάση

highheels_wedding-(4).jpg

Tα τρία πιο άνετα σχέδια σε ψηλοτάκουνα για τους γάμους της σεζόν:

Kitten heels: Άσε τις κολληματικές απόψεις περί συντηρητισμού, γιατί κάπου εδώ πρέπει να σε ενημερώσω ότι τα kitten heels είναι ίσως η πιο hot τάση στα παπούτσια της σεζόν. Ένα ζευγάρι ladylike mules με το αντίστοιχο φόρεμα μπορεί να σημιουργήσει ένα outfit γεμάτο χάρη και θηλυκότητα. Τα kitten heels ταιριάζουν τέλεια στα mules και τα strappy πέδιλα.

highheels_wedding-(2).jpg

Platformed sandals: Αν είσαι υπέρμαχος της φράσης sky is the limit και για τα παπούτσια σου, τότε αυτό το σχέδιο είναι για σένα. Γιατί είναι κάποιες από εσάς (εγώ έχω εγκαταλείψει) που δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από ένα ζευγάρι πανύψηλα πέδιλα. Και πολύ καλά κάνετε. Οπότε τα 70s inspired ψηλοτάκουνα με τα μεγάλα τακούνια και τη φιάπα, δηλαδή τα platformed πέδιλα, είναι ιδανικά για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις. Ειδικά αν επενδύσεις σε ένα ζευγάρι με μεταλλικό δέρμα τότε θα έχεις ένα item που θα φοράς και θα αξιοποιείς στα outfits σου για χρόνια.

highheels_wedding-(1).jpg

Slim wedges shoes: Είναι ένα νέο σχέδιο σε παπούτσια, που έχουμε δει πρώτη φορά στο feed μας φέτος το καλοκαίρι, κυρίως στην εκδοχή των mules. Αλλά ετοιμάσου να τα βλέπεις παντού και τον επόμενο χειμώνα, αφού δεν ήταν λίγοι οι οίκοι μόδας που μας παρουσίασαν αντίστοιχα σχέδια (βλέπε το Salvatore Ferragamo). Είναι τα απόλυτα ψηλοτάκουνα παπούτσια με τακούνι πλατφόρμα, που καταλήγει σε μία λεπτή, μικρή επιφάνεια και έχει ένα πολύ sexy αποτέλεσμα στα πόδια μας.

highheels_wedding-(3).jpg