Οι fishnet μπαλαρίνες είναι η νέα εμμονή των fashion girls -Είναι τα ιδανικά summer flats

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι fishnet μπαλαρίνες είναι η νέα εμμονή των fashion girls -Είναι τα ιδανικά summer flats

Είναι το κατάλληλο παπούτσι για το καυτό καλοκαίρι που ακολουθεί. Και τα κορίτσια της μόδας το φοράνε ήδη.

Ο όρος it item προφανώς και δεν είναι ανακάλυψη της εποχής μας. Κάθε περίοδος είχε τα δικά της it items, που όσο διογκώνεται η υπεραξία των μεγάλων οίκων και των branded προϊόντων, τόσο θα έχουμε και όλο και περισσότερα it items, κυρίως παπούτσια και τσάντες, που θα κατακλύζουν το street style και πλεόν και την εικονική ζωή μας -aka το feed μας στα social media. Καθώς, λοιπόν, μπαίνουμε και τυπικά στο καλοκαίρι, μιας και ο πρώτος μήνας του είναι προ των πυλών, αναζητούμε όλες μαζί τα κατάλληλα παπούτσια που θα είναι ξεκούραστα, ανάλαφρα και πολύ άνετα.

unknown_340032959_755806305915303_3720788086525160489_n.jpg

Photo: Instagram/@_jeanettemadsen_

Γενικά, εγώ θα το λέω και θα το ξαναλέω: το καλοκαίρι δεν είναι μία καλή εποχή για τα πόδια μας, γιατί η ζέστη και τα ανοιχτά παπούτσια τα ταλαιπωρούν πολύ. Προσωπικά προτιμώ να φοράω και κλειστά παπούτσια εκτός από τα κλασικά μας σανδάλια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και νομίζω ότι η νέα εμμονή των κοριτσιών της μόδας, είναι η επιλογή που θα κάνω φέτος. Ο οίκος Alaïa κυκλοφόρησε για το καλοκαίρι του 2023 ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες που θα έχεις σίγουρα δει στο feed σου, αφού έγιναν αμέσως viral. Μιλάμε για τις μαύρες fishnet μπαλαρίνες του, το πιο έξυπνο παπούτσι για τους καλοκαιρινούς μήνες και θα σου εξηγήσω αμέσως το γιατί.

Έρχεται η τάση που θα αντικαταστήσει τα καλοκαιρινά φορέματα και η Hailey Bieber τη φοράει ήδη

https://www.instagram.com/p/CsRIgAovN3G

Οι fishnet μπαλαρίνες είναι το it ζευγάρι της σεζόν.

Οι μπαλαρίνες έχουν κάνει μεγάλο come back, θα το έχεις καταλάβει αν παρακολουθείς της fashion στήλη του Queen.gr. Και όλες ψάχνουμε ένα πολύ άνετο και ultra stylish σχέδιο για την επόμενη σεζόν. Το συγκεκριμένο σχέδιο από τον οίκο Alaïa είναι η ιδανική επιλογή, γιατί το fishnet υλικό τους, δηλαδή το δίχτυ, κρατάει το πόδι δροσερό και είναι παράλληλα άκρως καλοκαιρινό. Το χαριτωμένο λουράκι τους τα κάνει να μοιάζουν με ένα ζευγάρι minimal Mary Jane, ενώ έχουν και μια dark εκδοχή.

https://www.instagram.com/p/Csg_ccWIY3f

Φυσικά και δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε ένα αυθεντικό ζευγάρι του οίκου, αλλά μπορείς να βάλεις στην έρευνα αγοράς σου και ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια, που πίστεψε με θα γίνει το αγαπημένο σου.