Total denim: Η Τατιάνα Μπλάτνικ προτιμά ένα ιδιαίτερο τζιν μπουφάν με bohemian λεπτομέρειες

Total denim: Η Τατιάνα Μπλάτνικ προτιμά ένα ιδιαίτερο τζιν μπουφάν με bohemian λεπτομέρειες

Photo: NDP Photo Agency 

Τζιν μπουφάν για την Τατιάνα Μπλάτνικ, που βρήκε το πιο ανατρεπτικό κομμάτι της σεζόν.

Παρόλο που διανύουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, ακόμα όμως δεν έχουμε αποχωριστεί τα ανοιξιάτικα μπουφανάκια μας, γιατί οι βροχές και οι μπόρες δεν μας έχουν εγκαταλείψει. Και ποια είναι η πιο συνηθισμένη και απλή λύση για όλες μας; Μα φυσικά ένα denim μπουφανάκι. Το τζιν μπουφάν είναι το απόλυτο hero piece της ντουλάπας μας και τώρα τελευταία, με βάση τον καιρό, μπορούμε να πούμε ότι φοριέται όλο το χρόνο. Ακόμα και το χειμώνα μπορείς τώρα πια να το αξιοποιήσεις σε layering. Αν κάνεις το κατάλληλο styling μπορεί να γίνει πολύ cool, πίστεψέ με!

https://www.instagram.com/p/Cdbell9uFR1

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, που αγαπά το διαχρονικό στυλ και έχει στη συλλογή της όλα τα basic items, είναι μια γυναίκα που βάζει τη δική της προσωπική πινελιά στα σύνολά της και έχει πάντα να μας κάνει μια νέα πρόταση μέσα από το looks της. Έτσι και στην τελευταία της εμφάνιση στο κέντο της Αθήνας έκανε ένα total denim σύνολο, που αξίζει την προσοχή σου.

5 τάσεις από το street style του Ιουνίου που αξίζει να δοκιμάσεις

Τζιν μπουφάν με bohemian λεπτομέρειες: Το αγαπημένο πανωφόρι της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Ψώνια στο κέντρο της πόλης και πιο συγεκριμένα στο Κολωνάκι έκανε η Τατιάνα Μπλάτνικ μέσα στην εβδομάδα, δημιουργώντας ένα τέλειο τζιν look για κάθε μέρα. Αποφάσισε, λοιπόν, να φορέσει το κλασικό boot cut παντελόνι της, ένα σχέδιο που αγαπά πολύ και το προτιμά συχνά είναι η αλήθεια. Εξάλλου η Τατιάνα έχει ωραία ψηλόλιγνα πόδια και αυτή η μικρή καμπάνα που σχηματίζει το boot cut denim παντελόνι είναι η κατάλληλη επιλογή για τον σωματότυπό της.

1611_TATIANA_MPLATNIK_2452023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Από πάνω επέλεξε να φορέσει ένα τζιν μπουφανάκι, το οποίο είχε πολύ ιδιαίτερο στυλ. Αρχικά τόλμησε να συνδυάσει δύο διαφορετικά χρώματα σε denim, ένα σκούρο και ένα ανοιχτό, στο ίδιο look. Το jacket αυτό έχει πετροπλυμμένο ανοιχτό χρώμα και bohemian λεπτομέρειες στα μανίκια και το γιακά, με χρυσά κεντήματα που δίνουν ένα ιδιαίτερο ανάγλυφο αποτέλεσμα.

1620_TATIANA_MPLATNIK_2452023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Ένα ζευγάρι λευκά sneakers και μια μεγάλη, ψάθινη τσάντα με μικρά κρόσσια ολοκλήρωσαν το look και απογείωσαν την καλοκαιρινή, cool διάθεση ακόμη και σε ένα total denim outfit.