Το αγαπημένο μπικίνι της Αθηνάς Οικονομάκου έχει κάτι από γοργόνα και Mermaidcore

Ναταλία Κατσακιώρη
Το αγαπημένο μπικίνι της Αθηνάς Οικονομάκου έχει κάτι από γοργόνα και Mermaidcore

Είπαμε φέτος το καλοκαίρι θα ντυθούμε γοργόνες.

Το Mermaidcore είναι παντού αυτό το καλοκαίρι. Η «επέλαση» της τάσης που μας θέλει να ντυνόμαστε σαν γοργόνες είναι ότι πιο επίκαιρο μπορείς να βάλεις φέτος και ξεκίνησε να κάνει την εμφάνισή της από το κόκκινο χαλί του Hollywood και τις Χρυσές Σφαίρες, ενώ η το συγκεκριμένο trend πέρασε πολύ γρήγορα και στο street style και στις νέες καλοκαιρινές συλλογές όλων των αγαπημένων μας brands. Γιατί καλοκαίρι και γοργόνες πάνε μαζί. Και εννοείται ότι αν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση, το κατάλληλο μέρος για να το κάνεις είναι η παραλία.

Floral μπικίνι: Όλοι οι λόγοι που θα είναι must μαγιό και για το 2023

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μία από τις πρώτες που κήρυξαν την έναρξη του καλοκαιριού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με όλες τις fans της να περιμένουν τις προτάσεις της για τα μαγιό του 2023. Η ίδια έχει την τύχη να βρίσκεται σε πολλά νησιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οπότε και τα beach looks της είναι πιο stylish από ότι συνήθως.

https://www.instagram.com/reel/CtEL3fzAiDn/

Το αγαπημένο μαγιό της Αθηνάς θα γίνει και δικό σου αγαπημένο.

Μέσα στον τελευταίο ένα μήνα η Αθηνά μας έχει δείξει πολλά καλοκαιρινά looks με μαγιό από τις εξορμήσεις της σε νησιά και παραλίες. Και όλα τα μαγιό που επιλέγει είναι πράγματι stylish και κολακεύουν πολύ το σώμα. Οπότε είναι ένα συχνό inspo για τα κορίτσια που θέλουν να είναι εντυπωσιακά και στην παραλία. Εκτός, λοιπόν, από τα λατρεμένα της floral μαγιό, γιατί ως γνωστόν η Αθηνά είναι η bohemian queen της καρδιάς μας, φέτος φαίνεται πως έχει ανακαλύψει και ένα ακόμη αγαπημένο σχέδιο που απογειώνει την τάση του Mermaidcore.

undefined

Μιλάμε για το bikini top που μοιάζει με κοχύλι, όπως ακριβώς το μπικίνι που φόραγε και η γνωστή μας και αγαπημένη Μικρή Γοργόνα, η οποία και με την νέα της ταινία έχει ξαναγίνει θέμα συζήτησης. Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει δύο cups σε σταθερό υλικό, που θυμίζει πιο πολύ corset και δένει στο λαιμό με straps. Η Αθηνά έχει εντάξει ήδη δύο items, ένα ολόλευκο και ένα printed, στη συλλογή της και τα έχει συνδυάσει με ασορτί bottoms και στις δύο περιπτώσεις.

https://www.instagram.com/reel/Cs6qGkyA6E2/