Τα flat σανδάλια είναι η καλύτερη λύση για το γραφείο μέσα στον καύσωνα -5 chic επιλογές για σένα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα flat σανδάλια είναι η καλύτερη λύση για το γραφείο μέσα στον καύσωνα -5 chic επιλογές για σένα

Τι να φορέσω στον καύσωνα; Ένα ζευγάρι flat σανδάλια είναι must. Ακόμη και για το γραφείο.

Οι ειδικοί μίλησαν και μας ανακοίνωσαν ότι θα περάσουμε μια περίοδο με καύσωνα διαρκείας. Με καύσωνα και όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας να τρέχουν σαν τρελές, μέσα σε όλη αυτή τη ζέστη, αφού η περίοδος πριν από την άδεια είναι ως γνωστόν η περίοδος εκείνη που κλείνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας, λίγο πριν πούμε το αντίο. Μέσα σε όλα αυτά καμία γυναίκα δεν θέλει να χάσει το στυλ της αλλά δεν μπορεί παράλληλα σε καμία περίπτωση και να υποστηρίξει το αυστηρό office look των υπόλοιπων ημερών. Τουλάχιστον στο κομμάτι παπούτσια υπάρχει λύση, που θα σε κάνει να πεις αντίο στα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τις γόβες ή ακόμη και τα loafers.

Surprise heels: Τα τακούνια -έκπληξη που θα κάνουν takeover στην γκαρνταρόμπα σου

sandals-(2).jpg

To γεγονός ότι τα flats έχουν ανέβει στην κορυφή των τάσεων της μόδας σίγουρα το έχεις παρατηρήσει. Τα loafers, τα sneakers, οι μπαλαρίνες και τα mules έχουν γίνει αγαπημένα όλων μας, γιατί μπορούν να είναι παράλληλα elegant και βολικά, συνοδεύοντας τα look του γραφείου μας. Όλα αυτά καλά μέχρι να έρθει βέβαια το καλοκαίρι και ένας καύσωνας, όπως αυτός, για να μας θυμίσει ότι έχουμε ανάγκη από ανοιχτά, flat παπούτσια. Δηλαδή από σανδάλια. Αλλά οι περισσότερες γυναίκες, που η δουλειά γραφείου τους απαιτεί ένα preppy look δεν τολμάνε να περάσουν εύκολα στα σανδάλια. Και αυτό γιατί ένα παπούτσι με ανοιχτά δάχτυλα ίσως βγάζει ένα μεγαλύτερο casuality.

sandals-(12).jpg

Καιρός, λοιπόν, να αφήσεις πίσω σου άλλο ένα μεγάλο κλισέ της μόδας και να δοκιμάσεις να φορέσεις ένα ζευγάρι σανδάλια με τα καλοκαιρινά σου, office φορέματα. Τα tailored παντελόνια σε puddled style δείχνουν τέλεια μαζί με ένα ζευγάρι flats, καθώς ακουμπούν το έδαφος όπως περπατάμε με cool τρόπο. Μπορείς στην πραγματικότητα να αξιοποιήσεις όποιο σχέδιο έχεις στην ντουλάπα σου και πατώντας στον κανόνα των λάθος παπουτσιών(που τον έχουμε αναλύσει πολλές φορές) να δημιουργήσεις stylish και ενημερωμένα outfits για τις ημέρες του καλοκαιριού.

sandals-(4).jpg

Παρακάτω έχουμε ετοιμάσει μια shopping list με πέντε σχέδια που θα βρεις τώρα στην αγορά σε φανταστικές τιμές.

5 επιλογές για σένα: