Surprise heels: Τα τακούνια -έκπληξη που θα κάνουν takeover στην γκαρνταρόμπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Surprise heels: Τα τακούνια -έκπληξη που θα κάνουν takeover στην γκαρνταρόμπα σου

Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Γιατί ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί πράγματι να αλλάξει ένα ολόκληρο σύνολο.

Εσύ τελικά πόσο διασκεδάζεις με τη μόδα; Βρίσκεις τα ρούχα σου όμορφα και fun ή παίρνεις τόσο στα σοβαρά τον εαυτό σου, που ακολουθείς πάντα και πιστά τους κανόνες του styling; Καλό θα ήταν γενικότερα σε αυτή τη ζωή να μην γινόμαστε τόσο ψυχαναγκαστικοί με τίποτα, ακόμη και αν αυτό αφορά την εικόνα μας και τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε.

Θέλουμε ανάλαφρη διάθεση, coolness και χαρά μέσα από το ντύσιμο μας, θέλουμε να εκφράσουμε την αισθητική και το χαρακτήρα μας, θέλουμε να είμαστε ο εαυτός μας. Και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, που έχουν γίνει πλέον και life style για πολλούς, είναι το να ανακαλύπτεις και να φοράς μοναδικά items που κάνουν statement.

Summer trend report: Όλες οι τάσεις στα μαγιό του 2023 -Εσύ θέλεις ολόσωμο ή μπικίνι;

suprise_heels-(3).jpg

Τα suprise heels θα είναι η έκπληξη στο στυλ σου!

Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ είναι ένας εύκολος τρόπος να φέρεις την έκπληξη σε ένα look γιατί είναι σίγουρα πιο διακριτικά και πιο απλά στο styling, από το να πρέπει να χτίσεις ένα ολόκληρο outfit με διαφορετικούς όγκους και extravagant κομμάτια. Κάπου εκεί οι σχεδιαστές άρχισαν να βάζουν κάποιες όμορφες, μικρές πινελιές στα παπούτσια των νέων τους συλλογών συστήνοντάς μας τα suprise heels, δηλαδή τα παπούτσια με τα ιδιαίτερα τακούνια.

Εκτός, από τα κλασικά τακούνια στιλέτο, τις πλατφόρμες και τα χοντρά, blocked τακούνια, ο κάθε δημιουργός μπορεί να προσθέσει τις πιο τρελές και μοναδικές λεπτομέρειες στα τακούνια του, δίνοντας έτσι και ένα signature στοιχείο σε κάθε brand.

suprise_heels-(6).jpg

Tα σχέδια του οίκου Loewe με τα σπασμένα αυγά και τα αναποδογυρισμένα τριαντάφυλλα ήταν σίγουρα τα πρώτα ζευγάρια της τάσης που έγιναν viral, με πολλούς ακόμη designers και labels να ακολουθούν το ίδιο vibe και να μας παρουσιάζουν τακούνια πραγματικά γλυπτά.

suprise_heels-(10).jpg

Γεωμετρικά σχέδια, αξεσουάρ, περίεργα υλικά και χρώματα που ξεχωρίζουν μπαίνουν στα τακούνια του καλοκαιριού -αλλά και του επερχόμενου χειμώνα- και κάνουν τα high heels και πάλι το θέμα συζήτησης. Φυσικά ένα ιδιαίτερο τακούνι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και άβολο. Μια ματιά στην παρακάτω gallery θα σου δώσει την έμπνευση που ψάχνεις για να υιοθετήσεις και εσύ την τάση.