Οδηγός αγοράς: 10 ψηλοτάκουνα ζευγάρια για τους γάμους του καλοκαιριού που είναι τώρα σε έκπτωση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 ψηλοτάκουνα ζευγάρια για τους γάμους του καλοκαιριού που είναι τώρα σε έκπτωση

Τα πιο stylish -και άνετα- ζευγάρια που θα βρεις τώρα σε προσφορά.

Αν αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι στην πόλη, χωρίς να έχεις καταφέρει να πάρεις ακόμη άδεια, τότε η μόνη ίσως σκέψη που σε παρηγορεί είναι ότι ξεκίνησαν οι εκπτώσεις. Γενικά, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έρχονται σε μία περίοδο που το καλοκαίρι είναι ακόμη στην ουσία μπροστά μας, σε αντίθεση με τις μεγάλες χειμερινές εκπτώσεις, οπότε μπορείς να επωφεληθείς από τις καλές τιμές και να πάρεις κάποια items που θα φοράς για όλη τη σεζόν. Και μία από τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις συνήθως μέσα στο καλοκαίρι είναι και οι γάμοι στους οποίους είμαστε καλεσμένοι.

Paris-HC-str-F23-0303.jpg

Γάμοι σε νησί, γάμοι στην εξοχή ή στην πόλη, σε βουνό ή θάλασσα, σε εκκλησία ή σε δημαρχείο. Γάμοι παντού και εμείς καλεσμένες στα ατέλειωτα αυτά back to back party nights, όπου θα τιμήσουμε τους αγαπημένους μας με την παρουσία μας και θα διασκεδάσουμε με την ψυχή μας. Αλλά για να είναι αυτή η παρουσία κάπως πιο προσεγμένη και εντυπωσιακή, θα χρειαστούμε και ένα stylish look και ακόμη πιο σημαντικό, ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια.

Η Βίκυ Καγιά ποντάρει και φέτος στην κομψότητα ενός λευκού μαγιό -Σε ολόσωμο ή μπικίνι

https://www.instagram.com/p/CuEVS5Ho2ef/

Τώρα, λοιπόν, που έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις και έχουν μπει οι πρώτες προσφορές είναι η στιγμή να ξεκινήσεις και εσύ σιγά-σιγά και μικρή wish list και να συμπεριλάβεις οπωσδήποτε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, που να ταιριάζουν στο στυλ και τα ρούχα της ντουλάπας σου, επενδύοντας στην άνεση και το ανατρεπτικό σχέδιο ενός πέδιλου ή μιας γόβας. Υπάρχουν, φυσικά, ορισμένες τάσεις που πρωταγωνιστούν και φέτος, όπως τα suprise heels ή τα ψηλοτάκουνα mules με έμπνευση από το στυλ της Barbie, αλλά πάντα έχουμε και τις κλασικές λύσεις μας.

Η Margot Robbie είναι η Barbie που πάντα θέλαμε -Tα σύνολα από το press tour της έχουν γίνει viral

Paris-HC-str-F23-0319.jpg

Μιλάμε για τις καλοκαιρινές, sling back γόβες ίσως σε κάποια ενημερωμένη metallic απόχρωση ή στα platformed πέδιλα με το 70s τακούνι και τη φιάπα στο μπροστινό μέρος, που είναι η πιο ξεκούραστη εκδοχή ενός τόσο ψηλού τακουνιού. Αν από την άλλη είσαι κλασική λάτρης των stilettos, τότε καλό θα ήταν να πας σε ένα strappy ζευγάρι με πολλά λουράκια, που θα δέσουν τον αστράγαλό σου και θα σταθεροποιήσουν τα βήματά σου.

Editor's choices: