Ναι! Τα capri παντελόνια επιστρέφουν -Ήρθε η στιγμή να τα φορέσεις όπως η Carrie Bradshaw

Ναταλία Κατσακιώρη
Ναι! Τα capri παντελόνια επιστρέφουν -Ήρθε η στιγμή να τα φορέσεις όπως η Carrie Bradshaw
Photo: IMDB

Ένα αμφιλεγόμενο παντελόνι που βρίσκει ξανά τον τρόπο να μπει στην γκαρνταρόμπα μας. 

Τα inspos από το στυλ της Carrie Bradshaw είναι ατελείωτα. Κυριολεκτικά. Όσο η δεύτερη σεζόν του And Just Like That συνεχίζεται, τόσο θα συνεχίσουμε να κάνουμε την αναδρομή μας στα iconic σύνολά της και θα αναλύουμε ξανά και ξανά το πώς η Carrie έγινε το style icon της καρδιάς μας. Όλη αυτή η ανανεωμένη λατρεία για την ηρωίδα που άλλαξε τον τρόπο που ντυνόμαστε, συνέπεσε και με την ανάδειξη των 00s και 90s ως τις απόλυτες δεκαετίες έμπνευσης για τη νέα γενιά. Με αυτό θέλω να σου πω να είσαι, λοιπόν, προετοιμασμένη για την οποιαδήποτε επιστροφή. Και όταν οποιαδήποτε, το εννοώ!

https://www.instagram.com/p/CnPC3wjsxJ8/

Το νέο comeback των τελευταίων μηνών είναι τα capri pants, ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα παντελόνια στην ιστορία της μόδας. Η πρώτη εποχή που τα ανέδειξε ήταν φυσικά τα 50s και 60s, όταν η θρυλική Andrey Hepburn τα έκανε κομμάτι του στυλ της και τα συνδύασε με flat μπαλαρίνες. Το μήκος τους μπορεί να έρχεται κάτω από το γόνατο μέχρι και τη μέση της γάμπας, όπως συνήθιζε να τα φοράει η Andrey. Βέβαια, η εκδοχή που θα αξιοποιήσεις σήμερα στα everyday looks σου είναι πιο κοντά στα capri pants της Carrie.

Η Kate Middleton έκλεισε τη Wimbledon season με ένα σύνολο στο φετινό αγαπημένο της χρώμα,το πράσινο

Audrey Hepburn in Publicity Photo

Audrey Hepburn, GETTY IMAGES

Capris: Οι celebrities εγκρίνουν το μεγάλο comeback.

Σίγουρα, θα σκέφτεσαι ότι δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να φορέσεις ένα παντελόνι, που σου φαίνεται εντελώς out of time και σου είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις με σημερινό τρόπο. Οι celebrities, ωστόσο, φαίνεται να έχουν τελείως διαφορετική άποψη σε σχέση με το θέμα capri pants, αφού οι Gigi και Bella Hadid έχουν υιοθετήσει ήδη την τάση με cargo και denim capris, που συνδυάζουν με τα tank tops του καλοκαιριού.

capri_pants-(4).jpg

Photo: Instagram/@thestewartofny

Η Alexa Chung από την άλλη είναι πιο κοντά στο chic 50s style της Andrey και συνδυάζει τα κοντά παντελονάκια της με ρομαντικά πουκάμισα και girly flats ή ακόμη και γόβες. Όπως το iconic Nensi Dojaka jumpsuit που έβαλε σε μια επίσημη εμφάνισή της. Παρακάτω όλα τα tips για να το συνδυάσεις και εσύ με τον καλύτερο τρόπο.

Οι πιο stylish προτάσεις για να το φορέσεις και εσύ: