High summer: Η Gwyneth Paltrow έχει ένα νέο αγαπημένο summer top που φόρεσε ξανά στα Hamptons

Ναταλία Κατσακιώρη
High summer: Η Gwyneth Paltrow έχει ένα νέο αγαπημένο summer top που φόρεσε ξανά στα Hamptons

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

Evan Agostini

Η Gwyneth Paltrow φόρεσε το καλοκαιρινό σύνολο που ταιριάζει στις διακοπές σου. Και ας μην πάμε στα Hamptons.

Αν έβλεπες «Sex And The City» δεν υπάρχει περίπτωση να μην θυμάσαι τα θρυλικά καλοκαίρια των Νεοϋορκέζων στα Hamptons. Η Carrie και η παρέα της έκλεισαν ένα σπίτι για να φύγουν από την πόλη μέσα στον καύσωνα, για να βρεθούν δίπλα στη θάλασσα, εκεί που κάνουν τις διακοπές τους όλοι οι Νεοϋορκέζοι. Τα Hamptons είναι κάτι σαν τη Χαλκιδική της Νέας Υόρκης, αν θέλουμε να το δούμε με χιούμορ φυσικά, αφού είναι πολύ κοντά στη μεγάλη μητρόπολη και το να αποκτήσει κανείς το δικό του εξοχικό εκεί αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση του αμερικάνικου ονείρου. Οπότε όταν είσαι η Gwyneth Paltrow και κάνεις ένα party για την Gucci x Goop, τότε πρέπει να το διοργανώσεις στο σπίτι σου στα Hamptons.

The Daily Front Row's Seventh Annual Fashion Los Angeles Awards

Gwyneth Paltrow στα The Daily Front Row's Seventh Annual Fashion Los Angeles Awards, (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Έτσι και έγινε, με τη star του Hollywood να ανοίγει τις πόρτες του εξοχικού της για να υποδεχθεί φίλους και αγαπημένους συνεργάτες. Μαζί της ήταν φυσικά και η κόρη της Apple Martins αλλά και η μαμά της Blythe Danner, που ήταν εκεί με καλοκαιρινά cocktail looks. Η ίδια η Gwyneth, όμως, έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα total printed look, φυσικά, δια χειρός Gucci.

Η Kate Middleton έκλεισε τη Wimbledon season με ένα σύνολο στο φετινό αγαπημένο της χρώμα,το πράσινο

To αγαπημένο καλοκαιρινό top της Gwyneth Paltrow.

Βρισκόμαστε στα Hamptons και έχουμε θέα τον ωκεανό. Έχεις πιάσει το feeling. Ένα λινό σύνολο, λοιπόν, είναι ότι καλύτερο για μία τέτοια ζεστή βραδιά του καλοκαιριού. Η Gwyneth Paltrow επέλεξε να φορέσει ένα all over printed σύνολο με την υπογραφή του οίκου Gucci φυσικά, που έμπλεκε το signature μονόγραμμα του οίκου με μπλε και κόκκινες αποχρώσεις. Τα χαρακτηριστικά χρώματα του sailor style. Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε μία φούστα σε στυλ παρεό και ένα ασορτί cropped top με λεπτά straps κάτω από το στήθος. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα από σε ναυτικό μπλε-λευκό combo και ένα chain necklace ολοκλήρωσαν ιδανικά το outfit της βραδιάς.

Gwyneth-Paltrow2-(2).jpg

Photo: Instagram/@gwynethpaltrow

Η Gwyneth Paltrow πόνταρε και πάλι στα cropped tops αφού είχε επιλέξει το ίδιο στυλ και στην τελευταία της red carpet εμφάνιση τον Απρίλιο, μόνο που τότε το είχε συνδυάσει με παντελόνι. Αν έχεις εξάλλου τους κοιλιακούς της Gwyneth, επιβάλεται να τους αναδείξεις.

https://www.instagram.com/p/CuxSiMduWuc/

Τα quite luxury looks της Gwyneth που αγαπήσαμε μέσα στο χειμώνα: