Last minute shopping: Οι top επιλογές παπουτσιών που θα βρεις σε έκπτωση, πριν φύγεις για διακοπές!

Last minute shopping: Οι top επιλογές παπουτσιών που θα βρεις σε έκπτωση, πριν φύγεις για διακοπές!

Μετράτε με ανυπομονησία τις μέρες μέχρι τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Καθώς προετοιμάζεστε να ξεκινήσετε ακόμη μια αξέχαστη περιπέτεια είναι σημαντικό να διασφαλίσετε οτι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να μην σας λείψει τίποτα στις διακοπές σας.

Αν και εσείς αφήνετε μερικά πράγματα για την τελευταία στιγμή, αυτό είναι ένα friendly reminder για να σας πούμε πως ακόμα και τώρα υπάρχει λίγος χρόνος για shopping therapy! Πόσο μάλλον την δεδομένη χρονική περίοδο, που οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν πάρει φωτιά και είναι άκρως δελεαστικές. Έτσι λοιπόν, κάναμε μια έρευνα αγοράς για εσάς και εντοπίσαμε τα must-have στυλ παπουτσιών που αξίζει να επενδύσετε τώρα και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες όχι μόνο αυτό, αλλά για πολλά καλοκαίρια ακόμα.

Για να μην σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, στην αγαπημένη μας Envie Shoes, όπου τρέχουν ανεπανάληπτες εκπτώσεις, θα βρείτε αμέτρητα σχέδια για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να το εντάξετε στη summer wardrobe σας.

Είτε χαλαρώνετε σε αμμουδιές είτε εξερευνάτε ζωντανές πόλεις, οι κορυφαίες επιλογές που σας προτείνουμε θα σας κρατήσουν κομψές, άνετες και έτοιμες για κάθε προορισμό.

Ιδού, λοιπόν, τα best buys που θα σας βάλουν αμέσως σε vacation mood:

Picture2.jpg

ENVIE SHOES

Φλατ σανδάλια: Το απόλυτο must-have του καλοκαιριού. Έχουν τέλεια εφαρμογή, μαλακό πάτο και σας κρατούν άνετη από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Picture3.jpg

ENVIE SHOES

Μυτερά διάτρητα mules: Έχουν επιστρέψει δυναμικά στην μόδα και κάνουν πάταγο καθώς είναι εξαιρετικά κομψά και ταιριάζουν με τα πάντα.

Picture4.jpg

ENVIE SHOES

Εσπαντρίγιες: Είναι διαχρονικές, συνδυάζονται εύκολα με όλη την χρωματική παλέτα και αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε μια πινελιά κομψότητας και λίγο έξτρα ύψος, χωρίς όμως να κάνετε συμβιβασμούς στην άνεση.

Picture5.jpg

ENVIE SHOES

Mules στιλέτο με τετράγωνη μύτη: Ένας εκπληκτικός συνδυασμός κομψότητας και νεωτερικότητας. Μια fashion-forward επιλογή για να προσδώσετε σύγχρονη αισθητική σε κάθε σας look. Και φυσικά κυκλοφορούν στα πιο hot χρώματα του καλοκαιριού!

Picture6.jpg

ENVIE SHOES

Lace-up σανδάλια με χοντρό τακούνι: Για τις λάτρεις των ψηλοτάκουνων, τα block τακούνια προσθέτουν ύψος εξασφαλίζοντας την σταθερότητα και την άνεσή σας.

Picture7.jpg

ENVIE SHOES

Ψηλοτάκουνα με στρας: Η τέλεια επιλογή αν θέλετε να απογειώσετε ένα βραδινό look. Αποτελούν την επιτομή της πολυτέλειας και του στυλ, καθώς ανυψώνουν αβίαστα το look σας τραβώντας όλα τα βλέμματα. Ιδανικά και για νύφες που ψάχνουν αυτό το κάτι που θα κάνει την εμφάνισή τους πριγκιπική.

Θα τα βρείτε όλα -και πάρα πολλά ακόμη σχέδια- στο www.EnvieShoes.gr και φυσικά στα καταστήματα Envie Shoes σε όλη την Ελλάδα σε εκπληκτικές τιμές για λίγες μέρες ακόμη.