Πας παραλία; Καπέλο να πάρεις -Τρία σχέδια με χρώμα από την Κλέλια Ανδριολάτου

Ναταλία Κατσακιώρη
Πας παραλία; Καπέλο να πάρεις -Τρία σχέδια με χρώμα από την Κλέλια Ανδριολάτου

Τα καπέλα της σεζόν έχουν χρώματα και ιδιαίτερα υλικά.

Δεν θα ξεκινήσω αυτό το κείμενο σαν άλλη μαμά δίνοντάς σου τη συμβουλή να παίρνεις πάντα μαζί σου καπέλο στην παραλία. Αν βέβαια απευθυνθώ στα κορίτσια μας στο beauty department, θα μας ενημερώσουν ότι καπέλο στην παραλία είναι απαραίτητο και όχι μόνο στην παραλία, αλλά παντού όπου υπάρχει ήλιος, γιατί η πιο μεγάλη επιβάρυνση και η γήρανση του δέρματος έρχεται από τον ήλιο. Οπότε ναι παίρνουμε μαζί μας καπέλο και όχι μόνο ένα αλλά και περισσότερα και όσο το δυνατόν μεγαλύτερα. Όσο πιο μεγάλο, τόσο καλύτερη σκιά θα έχουμε, που θα καλύπτει το πρόσωπο και το λαιμό μας.

Τα Acne Studios έχουν τη δική τους Barbie και δεν είναι άλλη από την Beyonce

Ας αφήσουμε, όμως, για λίγο τα beauty tips και ας επιστρέψουμε στα δικά μας χωράφια, της μόδας, για να μιλήσουμε για τα καπέλα που είναι τάση και φέτος. Και λέει «και» φέτος, γιατί τα τελευταία χρόνια τα καπέλα έχουν γίνει απαραίτητο stylish στοιχείο των beach looks μας, παίρνοντας επιτέλους τη θέση που τους αξίζει. Bucket hats και jockeys, ψάθινα αλλά και crochets, όλα τα καπέλα είναι καλοδεχούμενα στα summer outfits των διακοπών. Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει ξεχωρίσει τρία καπέλα, που δεν αποχωρίζεται στις διακοπές της.

Τα τρία αγαπημένα καπέλα της Κλέλιας Ανδριολάτου.

Το πρώτο αγαπημένο σχέδιο της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι ένα ιδιαίτερο καπέλο, σε φωτεινό μπλε electric, που θυμίζει το χρώμα της θάλασσας. Είναι ένα κλασικό καπέλο ως προς το σχέδιό του, με μεγάλο γείσο, με καμπύλες, ο οποίος μοιάζει να δίνει κίνηση στο πρόσωπο. Ωραία απόχρωση για ένα item που μπορεί να συνδυαστεί σαν passe par tout με τα όλα σου τα μαγιό.

klelia_andriolatou-(5).jpg

Photo: Instagram/@klelia_andriolatou

Το δεύτερο καπέλο είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού, το crochet. Και βολεύει πάρα πολύ στην παραλία, γιατί είναι μαλακό, στεγνώνει εύκολα και αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Για τους λάτρεις του retro style και όχι μόνο.

klelia_andriolatou-(1).jpg

Photo: Instagram/@klelia_andriolatou

Το τελευταίο καπέλο της Κλέλιας είναι ένα ψάθινο item, με έμπνευση από τα 20s. Ο γείσος του είναι ίσιος και έχει και μια μαύρη, χαριτωμένη κορδέλα δεμένη στο γύρω-γυρώ. Αυτό το καπέλο ταιριάζει πιο πολύ με μπικίνι με βολάν και ολόσωμα με halter neck λαιμόκοψη.

klelia_andriolatou-(2).jpg

Photo: Instagram/@klelia_andriolatou