Mini φούστες: Τα dos and don'ts για να μάθεις να τις συνδυάζεις σωστά και να αναδείξεις τα πόδια σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Mini φούστες: Τα dos and don'ts για να μάθεις να τις συνδυάζεις σωστά και να αναδείξεις τα πόδια σου
Photo Credit: Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Τι κάνεις λάθος όταν φοράς mini φούστα; Τα styling tricks για να κάνεις τα καλύτερα outfits.

Οι mini φούστες είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και έχουν κερδίσει εδώ και καιρό το χαμένο έδαφος που είχαν χάσει λόγω της περιόδου των lock downs, όπου η άνεση ήταν φυσικά προτεραιότητα. Αμέσως μετά, λοιπόν, έγινε μια έκρηξη με το sexiness και τη θηλυκή διάθεση να είναι στα ύψη, οπότε όλοι οι οίκοι μας πρότειναν υπέροχες κοντές φούστες, αλλά και super κοντές, θέλοντας να κάνουν το αποτέλεσμα λίγο πιο ακραίο. Και ενώ πριν δύο χρόνια δεν θα έβλεπες εύκολα mini φούστες στην πόλη το χειμώνα, φέτος ήταν το μόνο που έβλεπες. Οπότε το καλοκαίρι όπως καταλαβαίνεις ότι κατέκλυσαν κυριολεκτικά τους δρόμους.

Το μεγάλο clutch είναι η τσάντα που βλέπεις παντού τώρα -Και είναι πιο βολική από όσο πιστεύεις

Το θέμα είναι ότι ενώ βλέπεις τόσα πολλά outfits που λατρεύεις και θέλεις να ακολουθήσεις και εσύ το inspo, τελικά καταλήγουν να μην φαίνονται το ίδιο stylish σε σένα. Γιατί; Αρχικά να σου πω ότι πρέπει να σταματήσεις να θεωρείς ότι φταίει το σώμα σου ή τα items της ντουλάπας σου, γιατί αυτή η συνηθισμένη δικαιολογία (ή καλύτερη κατηγορία) που προσάπτεις στον εαυτό σου. Το μυστικό κρύβεται στον τρόπο με τον οποίο κάνουμε styling. Δηλαδή στο πώς συνδυάζουμε τα ρούχα μας και τα παπούτσια μας με μια mini φούστα. Πολλές φορές είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν όντως τη διαφορά.

Το παρεό είναι το καλοκαιρινό item που μπαίνει πάντα στη βαλίτσα των διακοπών -5 για να διαλέξεις

mini_skirt-(1).jpg

Εσύ για παράδειγμα τι παπούτσια φοράς με μια mini φούστα; Flats ή ψηλοτάκουνα; Και αν φοράς flats τι ακριβώς σχέδιο και γραμμή έχεις επιλέξει να έχουν; Δένουν ψηλά ή έχουν minimal, διακριτική γραμμή; Το ίδιο ισχύει και για τα τοπάκια ή τα πουκάμισα, που επιλέγεις να συνοδέψεις τις mini φούστες σου. Αν βάλουμε στο όλο look και ένα καλοκαιρινό πανωφόρι, τότε η εξίσωση γίνεται αυτόματα πιο δύσκολη.

Το να μην σε κολακεύει μια mini φούστα είναι απίθανο. Το να τη φοράς λάθος όμως είναι πολύ πιθανό. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις αναλυτικά τα τρία κορυφαία λάθη που κάνεις και κάπως έτσι καταλήγεις με ένα καλό -αλλά όχι τέλειο- outfit.

Όλα τα details στο παρακάτω βίντεο: