Οδηγός αγοράς: Τα μαύρα loafers που θα φορέσουμε το φθινόπωρο και θα βρεις ακόμη σε έκπτωση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα μαύρα loafers που θα φορέσουμε το φθινόπωρο και θα βρεις ακόμη σε έκπτωση
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το ζευγάρι που θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο. Εκμεταλλεύσου τις προσφορές.

Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, αφού διανύουμε και τον τελευταίο του μήνα, καλό θα ήταν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το μεταβατικό στάδιο, αλλά και το φθινόπωρο που θα έρθει αμέσως μετά. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές σε αυτή τη στήλη μόδας για το πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε την περίοδο των εκπτώσεων. Ότι καλό θα ήταν δηλαδή να αφήσουμε τα επιπόλαια ψώνια για λίγο στην άκρη και να επικεντρωθούμε σε διαχρονικά, κλασικά items, που θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε με τα περισσότερα σύνολά μας. Επίσης, τα off season ψώνια, δηλαδή το να ψωνίζεις το καλοκαίρι για το χειμώνα και το αντίστροφο, είναι ότι πιο σοφό μπορείς να κάνεις. Πίστεψέ με!

LOAFERS-(2).jpg

Καθώς λοιπόν αφήνουμε πίσω το καλοκαιράκι και ενώ οι χαμηλές τιμές των εκπτώσεων ισχύουν ακόμη σε ορισμένα είδη, ένα ζευγάρι elegant παπούτσια είναι η καλύτερη επόμενη αγορά σου. Τι παπούτσια θα φορέσουμε, λοιπόν, το φθινόπωρο του 2023; Τα loafers είναι ένα από τα ζευγάρια πρωταγωνιστές της περασμένης σεζόν, που ήρθαν για να μείνουν στη ζωή μας. Και αυτό γιατί η άνετη γραμμή τους τα κάνει άκρως βολικά, ενώ το polished style τους τα κάνει κατάλληλα για το γραφείο, αλλά ακόμη και για μια βραδινή έξοδο. Επίσης, ενώ ίσως θεωρείς ότι είναι ένα κάπως χιλιοφορεμένο και βαρετό ζευγάρι, στην πραγματικότητα τα loafers έχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές.

Summer dinners: Οι καλύτερες ιδέες για να ντυθείς με στυλ αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό τραπέζι

LOAFERS-(4).jpg

Η πιο αγαπημένη εκδοχή τους είναι σίγουρα τα ανδρόγυνα, κλασικά loafers με τη minimal γραμμή. Αμέσως μετά έχουμε τα διάφορα σχέδια με τις αγκράφες και τις διακοσμητικές αλυσίδες, ενώ επίσης αγαπημένα των fashion insiders είναι τα χοντρόσολα loafers με τους μεγάλους τρακτερωτούς πάτους. Αν δεν έχεις κάνει ακόμη έρευνα αγοράς, μια ματιά στις εκπτωτικές βιτρίνες θα σε βοηθήσει.

LOAFERS-(5).jpg

Δικά μου διαχρονικά αγαπημένα είναι τα μαύρα loafers, γιατί εκ των πραγμάτων το μαύρο είναι το πιο βολικό χρώμα, όταν μιλάμε για παπούτσια. Ειδικά για ένα ζευγάρι που να θέλουμε να το αξιοποιήσουμε μέσα στο φθινόπωρο και το χειμώνα. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery με τις επιλογές μου και βάλε στη wish list ένα ζευγάρι μαύρα loafers σε καστόρι, αν ανήκεις στις τολμηρές.

Editor's choices: