Summer dinners: Οι καλύτερες ιδέες για να ντυθείς με στυλ αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό τραπέζι

Ναταλία Κατσακιώρη
Summer dinners: Οι καλύτερες ιδέες για να ντυθείς με στυλ αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό τραπέζι
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Ρομαντικό dinner ή τραπέζι με φίλους; Καλοκαιρινές προτάσεις για να ντυθείς με style. 

Τι θα ήταν τα καλοκαίρια μας χωρίς τους φίλους και τις συναντήσεις με συγγενείς και αγαπημένους; Ξέρεις για ποια μιλάω: για αυτά που μαζευόμαστε όλοι ελάχιστες φορές το χρόνο, κυρίως το καλοκαίρι και τις γιορτές και απολαμβάνουμε το καλό φαγητό. Τώρα που οι περισσότεροι μάλιστα βρισκόμαστε σε διακοπές, έχουμε σίγουρα πολλές περισσότερες προσκλήσεις σε dinners, είτε στην πόλη μας είτε στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, αν κάνουμε μια καλοκαιιρνή βόλτα στο χωριό. Οπότε θέλουμε και τα αντίστοιχα outfits για να είμαστε καλοντυμένες και να νιώθουμε άνετα με αυτά που φοράμε, βάζοντας και έναν glam τόνο, γιατί μιλάμε πάντα για μια βραδινή εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CvQKGyDR-er/

Νομίζω ότι εκεί που χάνεται η ισορροπία τις περισσότερες φορές είναι στο πόσο ξεκάθαρο είναι στο μυαλό μας το mood ενός καλοκαιρινού dinner. Είτε δηλαδή θα βγούμε από το σπίτι κάπως υπερβολικές, με λαμπερά items, που δεν ταιριάζουν και τόσο στην καλοκαιρινή διάθεση των ημερών, είτε από την άλλη θα κάνουμε ένα casual look, που θα περάσει κάπως αδιάφορο. Άρα πάμε να βρούμε μαζί το απόλυτο balance και να μιλήσουμε για όλα εκείνα τα outfits, που ταιριάζουν τέλεια στα summer dinners.

Το pyjama shorts είναι το item που βλέπεις παντού τώρα -Φόρεσέ το στην παραλία και κάνε τη διαφορά

dinner_night_ideas-(11).jpg

Τα slip dresses είναι πάντα η πρώτη και πιο εύκολη λύση για μια γυναίκα, μαζί με τα ρομαντικά, βαμβακερά φορέματα, με τα φουσκωτά μανίκια και τους ιδιαίτερους γιακάδες, που μπορούν να μας πάνε παντού. Το ίδιο ισχύει και για το καλοκαιρινό tailoring, είτε μιλάμε για ένα shorts suit είτε για μια λινή παντελόνα και ένα ασορτί γιλέκο. Στην ίδια κατηγορία είναι και οι midi και maxi φούστες μαζί με crop tops, ειδικά αν κάνεις ένα έξυπνο color blocking.

https://www.instagram.com/p/CuCh8BUx5JV/

Ιδιαίτερα στοιχεία, όπως οι διαφάνειες, τα Y2K αξεσουάρ, οι mini bags με τις glam λεπτομέρειες και τα ενημερωμένα παπούτσια όπως τα mules και τα kitten heels, είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά. Παρακάτω είναι οχτώ outfits, που είναι ιδανικά για dinner nights με οικογένεια, φίλους ή το date σου!

8 looks για τα καλοκαιρινά μας βράδια: