Tennis skirt: Η αθλητική φούστα που μπήκε στα casual looks της πόλης

Ναταλία Κατσακιώρη
Tennis skirt: Η αθλητική φούστα που μπήκε στα casual looks της πόλης

 (Photo by Gotham/GC Images)

Είναι η νέα εμμονή της Emily Ratajkowski. Όλοι οι τρόποι για να την φορέσεις.

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε την επιστροφή των τάσεων από τα 00s καταλάβαμε αμέσως ότι τα καθημερινά μας σύνολα στην πόλη θα πάρουν αμέσως και μία νέα, αθλητική πλευρά. Και όταν λέω αθλητική, εννοώ με αυτό το μικρό touch της δεκαετίας του 2000, που λάτρευε τα ελαστικά υφάσματα και ήταν η πρώτη φορά που η νεολαία της ανακάλυψε τον όρο it sneakers. Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί και παρατηρήσεις παράλληλα την αγάπη όλων των κορυφαίων super models για τη συγκεκριμένη δεκαετία, τότε η επιστροφή της κλασικής φούστας του τένις δεν θα σε παραξενέψει καθόλου.

Μπορεί το τένις να είναι ένα άθλημα συνυφασμένο με το preppy style και μια αισθητική που ταιριάζει στα αυστηρά κολέγια των προαστίων, αλλά σήμερα θα το δεις να το φοράνε οι πιο ανατρεπτικές fashion insiders, όπως η Emily Ratajkowski, με ένα sexy τρόπο, που παίρνει στοιχεία και από το weird girl aesthetic.

Τα 4 vintage items που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις -Ναι, έχουν προσφορές και τα vintage!

https://www.instagram.com/p/CvdkmOSr-_0/

Η φούστα του τέννις είναι η πιο girly επιλογή για να φορέσεις τα sneakers σου.

Ο φακός ως γωστόν ακολουθεί παντού την Emily Ratajkowski, και κάθε της σύνολο από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, γίνεται αμέσως viral. Μέσα σε μόλις λίγες μέρες, λοιπόν, η Emily φόρεσε δύο φορές, δύο διαφορετικές, mini, λευκές φούστες τους τένις. Η πρώτη είχε από μέσα το γνωστό σορτσάκι και από πάνω ένα λεπτό ύφασμα, ενώ από πάνω έβαλε ένα αμάνικο, αθλητικό crop top, cross body τσάντα και sneakers.

To δεύτερο look της ήταν στην ίδια λογική με μία φούστα σε micro mini γραμμή, πάντα σε pure white, ενώ από πάνω έβαλε ένα μακρυμάνικο, crop top με polo γιακά. Η κόκκινη μπλούζα από μέσα έβαλε ένα touch of color.

Celebrity Sightings In New York City - July 23, 2023

(Photo by Gotham/GC Images)

Η αγαπημένη φούστα των preppy girls ξεκίνησε να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο μέσα από τις micro mini, πλισέ φούστες της Miu Miu και κάπως έτσι σιγά-σιγά αρχίσαμε να βλέπουμε outfits με φούστες του τέννις και στο Instagram feed μας. Να πούμε, φυσικά, ότι δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να είναι λευκή ή πλισέ, απλώς αυτή είναι η μέχρι στιγμής πιο δημοφιλής εκδοχή της. Στα καταστήματα με αθλητικά ρούχα θα βρεις πολλά χρώματα και στυλ που περιμένουν να τα συνδυάσεις με τα sneakers σου.

https://www.instagram.com/p/CjSpHIFqepU/