Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε την αγάπη της προς την οικογένεια Μητσοτάκη με ένα Instagram-story

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε την αγάπη της προς την οικογένεια Μητσοτάκη με ένα Instagram-story

H Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι αχώριστοι και η διάσημη τενίστρια θέλησε να εκφράσει τη χαρά της για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια με το γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η σχέση τους έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο του Τύπου ωστόσο οι δύο νέοι δεν κρύβουν πως είναι μαζί.

Η 27χρονη και ο 25χρονος προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας και να περνούν ανέμελες ιδιωτικές στιγμές. O γιος του Πρωθυπουργού στηρίζει έμπρακτα την αγαπημένη του και δίνει συχνά το παρών στο γήπεδο, σε μεγάλα τουρνουά και κρίσιμους αγώνες.

Πριν από μερικούς μήνες αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σοβαρή κρίση στη σχέση του ζευγαριού την οποία όπως φαίνεται κατάφεραν να ξεπεράσουν και παραμένουν full in love μέχρι και σήμερα.

Το υποστηρικτικό μήνυμα της Μαρίας Σάκκαρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις εκλογές

Λίγες ώρες μετά τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών και τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η Μαρία Σάκκαρη έκανε ένα Instagram-story εκφράζοντας τη χαρά της για την εκλογή Μητσοτάκη.

sakkari11.webp

Ο μπαμπάς του συντρόφου της, Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε για δεύτερη φορά Πρωθυπουργός και η διάσημη τενίστρια θέλησε να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της.

Μαρία Σάκκαρη: «Έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη»

Η 27χρονη έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό την ευχαριστήρια ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόσθεσε μια μπλε καρδιά.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχω παίξει tennis με τη Σάκκαρη»

Toν Απρίλιο ο Πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδιά του και τους συντρόφους τους. Όπως ο ίδιος ομολόγησε, έχει παίξει tennis με την αγαπημένη του γιου του, Μαρία Σάκκαρη χωρίς να καταφέρει να την κερδίσει παρά το γεγονός πως ήταν ευγενική μαζί του.

Για τα παιδιά του ο Πρωθυπουργός ανέφερε: «Tο κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Είμαστε ανοιχτή οικογένεια, μοιραζόμαστε τα προβλήματά μας. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τους συντρόφους τους. Έχω τουλάχιστον ένα παιδί που ό,τι του πω να κάνει θα κάνει το αντίθετο».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη για τον αγαπημένο της

Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ και της εκπομπή «Tik Talk» ήταν η Μαρία Σάκκαρη τον Ιούνιο του 2021. Η κορυφαία τενίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ανοιχτά στην προσωπική της ζωή και στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλον αυτόν τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…».

«Όταν ήταν στρατό προσπαθούσε να με βλέπει. Του οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ, και που το λέω τώρα θα με ρωτήσει μετά γιατί με ευχαριστείς δημόσια στην τηλεόραση».

Για την ιδιότητα του και το γεγονός ότι είναι γιος του Πρωθυπουργού, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κωνσταντίνοι. Η στήριξή του στο απαιτητικό της ταξίδι στο Roland Garros ήταν κάτι παραπάνω από έμπρακτη».

«Παίζει πολύ ωραίο τέννις, έπαιξε και μέσα σε γήπεδο του Roland Garros. Έχει πολύ καλό σερβίς, έχει τύχει να παίξουμε και μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα ξανά παίξουμε στο μέλλον», συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Down Town» η γνωστή τενίστρια μίλησε για τον αγαπημένο της δηλώνοντας: «Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο, η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη και έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου, είτε αυτό είναι σχέση, είτε η δουλειά σου. Πάντα κάτι θα βρουν να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πάρα πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία».

https://www.instagram.com/p/Clboux6MXtA/

Πηγή κεντρικής: mariasakkari