Ένα ζευγάρι φούξια πέδιλα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις το Barbiecore-5 για να διαλέξεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Ένα ζευγάρι φούξια πέδιλα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις το Barbiecore-5 για να διαλέξεις
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί όλα τα Barbie girls πρέπει να έχουν και ένα ζευγάρι Barbie shoes.

Ας μην μιλήσουμε και πάλι για όλους εκείνους τους λόγους που έχουν κάνει τη Barbie το απόλυτο icon των ημερών. Ζούμε ένα καλοκαίρι «βουτηγμένο» στο φούξια, στο ροζ και στο απίστευτο ξανθό μαλλί της πιο διάσημης κούκλας. Η αλήθεια είναι ότι η μόδα είχε ζήσει το Barbiecore εδώ και ήδη δύο χρόνια, και πάνω που είπαμε ότι θα αφήσουμε για λίγο πίσω μας αυτή την τάση, έρχεται η ταινία της Greta Gerwig να μας βυθίσει και πάλι στο φούξια σύμπαν της, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Λίγο πιο ενημερωμένο και λίγο πιο κοντά στα θέλω μας και τα γούστα μας.

https://www.instagram.com/p/CrksDBmo_D5/

Το moto της ταινίας «this Barbie...» που συμπληρώνεται όπως θέλει η κάθεμιά μας, έρχεται να μας βάλει να συμπληρώσουμε μόνες μας την υπόλοιπη φράση. Στο στυλιστικό κομμάτι αυτό σημαίνει ότι μπορείς να υιοθετήσεις οποιοδήποτε στοιχείο της Barbie λατρεύεις και να το αναδείξεις όπως θέλεις. Αν, παρόλα αυτά, δεν έχεις σκεφτεί, δεν έχεις καταλήξει ή απλώς δεν έχεις ιδέα για το τι θέλεις, τότε έχω να σου προτείνω τον πιο εύκολο τρόπο να υιοθετήσεις το Barbiecore. Και αυτός είναι ένα ζευγάρι φούξια πέδιλα.

Οδηγός αγοράς: 10 πουκάμισα σε έκπτωση που είναι τέλεια και για την πόλη και για την παραλία

fuchsia_sandals-(2).jpg

Τα φούξια πέδιλα θα είναι το ζευγάρι που θα χρωματίσει το καλοκαίρι σου.

Πάντα μέσα στο καλοκαίρι αγοράζουμε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, γιατί τα πάρτι και οι έξοδοι είναι πολύ περισσότερα από πριν. Οπότε το φούξια είναι η καλύτερη επιλογή για το 2023. Είναι ενημερωμένο, κάνει statement και μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά ανατρεπτικά σύνολα.

https://www.instagram.com/p/Cis7RemI7q6/

Επίσης, τα σχέδια στα οποία μπορείς να επενδύσεις είναι πολλά. Εκτός από τα ψηλοτάκουνα mules της Barbie που είναι σίγουρα μια καλή λύση, υπάρχουν και τα strappy sandals, οι πλατφόρμες που είναι ντυμένες με τέλειο φούξια ύφασμα αλλά και τα λίγο πιο ιδιαίτερα shapes, όπως τα thong sandals από τον Jeffrey Campbell που θα δεις στην παρακάτω wish list. Η γνώμη μου είναι πως αν είναι να επενδύσεις σε ένα τόσο extravagant χρώμα κάντο μέχρι τέλους και βάλε στη συλλογή σου ένα ιδιαίτερο σχέδιο, που θα ξεχωρίσει από το οτιδήποτε άλλο έχεις φορέσει μέχρι στιγμής.

fuchsia_sandals-(3).jpg

Editor's choices: