Τα cuff bracelets είναι η διαχρονική τάση στα κοσμήματα που έγινε και πάλι must

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα cuff bracelets είναι η διαχρονική τάση στα κοσμήματα που έγινε και πάλι must
Photo Credit: Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Ένα από τα πιο statement βραχιόλια στην ιστορία της μόδας που φέτος θα φορέσουμε σε layering. 

Όταν η Elsa Peretti σχεδίασε στα 70s το θρυλικό Bone Cuff βραχιόλι της για τον οίκο Tiffany's, παίρνοντας την έμπνευσή της από τις κρύπτες στην αρχαία πόλη της Ρώμης και την Casa Milà του κορυφαίου του Gaudi, του κορυφαίου Ισπανού αρχιτέκτονα, η επιτυχία του και η αγάπη που του έδειξαν οι γυναίκες ήταν πραγματικά φαινόμενο. Το cuff bracelet είναι ένα από τα πιο διαχρονικά σχέδια σε βραχιόλια ήδη από την αρχαιότητα, που μπήκε ξανά στη ζωή μας μέσα από την μαεστρία της μεγάλης designer για να παραμείνει για πάντα στην κορυφή των all time classics. Ερχόμενοι στο σήμερα συναντάμε τα cuff bracelets ξανά ανάμεσα στα πιο αγαπημένα jewelry trends της σεζόν, μόνο που τώρα μπορούμε να τα δούμε ακόμη πιο δημιουργικά μέσα στα everyday looks μας.

Και αυτό γιατί τα κοσμήματα είναι πλεόν μέρος και των πιο απλών, basic outfits που κάνουμε στην πόλη, αλλά και στις διακοπές μας, για αυτό και οι γυναίκες αγαπάμε τα value for money items, τις ιδιαίτερες συλλογές με τις όμορφες λεπτομέρειες και τις γεωμετρίες, αλλά και όλα αυτά τα κοσμήματα που μπορούν να κάνουν το δικό τους statement χωρίς να είναι υπερβολικά.

Οδηγός αγοράς: 10 πουκάμισα σε έκπτωση που είναι τέλεια και για την πόλη και για την παραλία

GA-30-6-23-12019-POST.jpg

Cuff bracelets: Η τάση στα κοσμήματα που θα απογειώσει το elegance.

Τα cuff bracelets -aka τα βραχιόλια σε στυλ χειροπέδας- είναι ένα από τα πιο διαχρονικά σχέδια, που επανήλθε δυναμικά και βλέπεις ήδη να φοράνε οι fashion insiders. Αν είσαι fan του minimal chic μπορείς να επιλέξεις ένα μεγάλο cuff bracelet, που μπορεί να πλαισιώσει κάθε σου look, πρωινό ή βραδινό, δίνοντας πάντα την ίδια glam, luxurious αισθητική χωρίς υπερβολές. Αν πάλι θέλεις να απογειώσεις την τάση, τότε ακολούθησε το layering και φόρεσε δύο ή και περισσότερα items μαζί, συνδυάζοντας χρυσό με ασήμι, αφού η μόδα δεν ακολουθεί πλέον κανόνες και musts.

GA-5-7-23-12989.jpg

Η νέα κολεξιόν με cuff bracelets της Galleria Armadoro είναι εδώ για να απογειώσει κάθε σου outfit. Είτε είσαι λάτρης του χρυσού ή του ασημένιου, σε αυτή τη συλλογή θα βρεις statement κομμάτια που θα συνοδεύσουν κάθε look σου. Τα συγκεκριμένα βραχιόλια είναι μέρος της συλλογής speira και corda, που περιλαμβάνει τα Speira Large Cuff, Speira Medium Cuff, Speira Small Cuff, Speira Petite Cuff & Corda Two Tone Cuff. Τα μεγέθη ποικίλουν με άλλα items να είναι πιο διακριτικά και minimal και άλλα πιο chunky.

GA-5-7-23-12987.jpg

Όλα τα κοσμήματα της συλλογής είναι υποαλλεργικά και απόλυτα ασφαλή να φορεθούν όλη μέρα ακόμα και από τα πιο ευαίσθητα δέρματα, χωρίς να προκαλέσουν κάποιο τραυματισμό ή μόλυνση. Μπορείς και εσύ να βρεις τη συλλογή της Galleria Armadoro online στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη στο GA Showroom στο κέντρο της Αθήνας, που βρίσκεται επί της οδού Περικλέους 58 Αθήνα, για να αποκτήσεις ένα μοναδικό item-επένδυση για τη συλλογή σου.