Οδηγός αγοράς: Τα must buys του Σεπτεμβρίου είναι εδώ -Ότι πιο φρέσκο και stylish

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα must buys του Σεπτεμβρίου είναι εδώ -Ότι πιο φρέσκο και stylish
Photo Credit: Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Για να σας ευχηθούμε καλό μήνα ετοιμάσαμε τον πιο ενημερωμένο οδηγό αγοράς.

Αύριο κλείνει επίσημα το καλοκαίρι και μπαίνουμε στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Και μπορεί ο καιρός να μην θυμίζει και τόσο φθινόπωρο, μιας και στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε ένα καλοκαίρι μακράς διαρκείας, αλλά η σεζόν θα αλλάξει, είτε το θέλουμε είτε όχι, οπότε και εμείς θα πρέπει σιγά-σιγά να μπούμε σε αντίστοιχο mood. Να αλλάξουμε δηλαδή τον τρόπο που ντυνόμαστε και να ξεκινήσουμε να συνδυάζουμε τα καλοκαιρινά items της ντουλάπας μας με τα νέα ευρήματα της μεταβατικής περιόδου. Σίγουρα κάποια θα έχεις στη συλλογή σου και άλλα θα μπουν στη νέα, φθινοπωρινή σου wish list.

must_buys_september-(3).jpg

Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για shopping, αν και οι περισσότεροι του έχουμε προσδώσει μια αρνητική σημασία. Κι όμως αμέσως μετά τις διακοπές και μιας και το φθινόπωρο θα κάνουμε έναν πρώτο υπολογισμό του budget μας, είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσουμε μια wish list με τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ, που αξίζουν και φέτος την προσοχή μας. Γιατί κάθε νέα σεζόν θέλει μια μικρή ανανέωση, οπότε σπεύσε στα αγαπημένα σου καταστήματα, που έχουν ήδη βγάλει τις νέες του collections και ξεκίνα την έρευνα αγοράς σου. Θα μείνεις έκπληκτη από την ποικιλία και τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου.

Τζιν παντελόνι + πουκάμισο: Θα είναι το απόλυτο combo του φθινοπώρου σύμφωνα με τα catwalks

must_buys_september-(2).jpg

Οι statement μπαλαρίνες που θα φοράμε το φθινόπωρο -Είναι η νέα εμμονή των fashion girls

must_buys_september-(6).jpg

Ξέρεις πολύ καλά ότι προσωπικά είμαι μεγάλη υπέρμαχος του shopping με αιτία -aka του μελετημένου και προσεγμένου shopping- που μπορεί να αφήνει λιγότερο χώρο στη δημιουργικότητα (δυστυχώς είναι αλήθεια), αλλά παράλληλα δεν οδηγεί ποτέ σε λανθασμένες και παρορμητικές αγορές, που αργότερα θα μετανιώσουμε. Με βάση, λοιπόν, τη wish list που θα κάνω πιθανότατα και για εμένα την ίδια, έχω διαλέξει κάποια must items από όλα τα αγαπημένα brands, τα οποία θα αρχίσεις να φοράς από τώρα και θα αξιοποιήσεις και μέσα στο χειμώνα, ο οποίος είναι μπροστά μας και δεν πρέπει να σου μοιάζει και τόσο μακρινός. Πανωφόρια, παντελόνια, παπούτσια και τσάντες στη gallery που ακολουθεί.

Editor's choices: