Τα 5 ιδιαίτερα χρώματα που θα φωτίσουν τη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 ιδιαίτερα χρώματα που θα φωτίσουν τη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα
Photo Credit: Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Είναι οι πιο ανατρεπτικές αποχρώσεις της σεζόν.

Όταν το back to reality γίνεται πραγματικότητα, τότε σίγουρα έχει αλλάξει η σεζόν. Αυτό είναι μια μικρή αναφορά σε όλους αυτούς που δεν θέλουν να ακούσουν ακόμη το «καλό φθινόπωρο», αν και η επιστροφή στην πόλη έχει γίνει για τους περισσότερους εδώ και κάποιες μέερς ή ίσως και εβδομάδες. Και καθώς εμείς γυρίσαμε στην καθημερινότητά μας, η διάθεση είναι κάπως περίεργη, πρέπει να το παραδεχτείς, αφού η πόλη σίγουρα δεν έχει τη χαλαρή αύρα της εξοχής ή της θάλασσας, που τόσο απολαύσαμε. Για αυτό και το πρώτο αντίδοτο στην πλήξη του Σεπτεμβρίου είναι φυσικά η φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας και οι νέες τάσεις της σεζόν.

fall_colors-(1).jpg

Οι πρώτες μέρες του μήνα μας βρήκαν με συννεφιασμένο τοπίο και τις πρώτες βροχιές της σεζόν, οπότε η απάντηση θα είναι όπως πάντα το χρώμα. Το έντονο, bold χρώμα που θα έρθει και πάλι να ταράξει τα νερά και να κάνει τα σύνολά μας λίγο πιο ενδιαφέροντα, λίγο πιο edgy, λίγο πιο ξεχωριστά, λίγο πιο τολμηρά. Μετά το post Covid σοκ της παγκόσμιας μόδας, που απογείωσε τα χρώματα και τα έντονα prints, οι τάσεις διατήρησαν τις αποχρώσεις στην κορυφή τους προσθέτοντας κάθε νέα σεζόν και κάποια καινούργια.

Οι 4 φθινοπωρινές τάσεις που μπορούμε να αρχίσουμε να φοράμε από τώρα

https://www.instagram.com/p/CwqPwGzNnA1/

Και όχι δεν θα μιλήσουμε και πάλι για το φούξια, το ροζ και όλη την παλέτα του Barbiecore που φορέθηκε σαν τρελή όλο το προηγούμενο διάστημα. Πάμε για κάτι πιο smooth και sophisticated, πάμε για χρώματα ζεστά, που ίσως δεν έχουν παίξει μέχρι στιγμής στην γκαρνταρόμπα μας. Και η αλήθεια είναι ότι έχουμε συγκεντρώσει τις πέντε αποχρώσεις που είναι must για το φετινό φθινόπωρο και θα σπάσουν την ανοία στο στυλ σου.

fall_colors-(4).jpg

Τα 5 χρώματα που θα φωτίσουν τα φθινοπωρινά μας looks: