Επιστροφή στο γραφείο με 8 office looks που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Επιστροφή στο γραφείο με 8 office looks που θα σου φτιάξουν τη μέρα
Photo Credit: Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Τα καλύτερα outfits που θα σε κάνουν να γυρίσεις στο γραφείο με fashionable αέρα διακοπών. 

Η επιστροφή μας στην πόλη είναι πλέον γεγονός και η πρωινή ρουτίνα πιθανότατα κάνει και εσένα -όπως και εμένα- να νιώθεις σαν να μην έφυγες ποτέ. Υπάρχουν, λοιπόν, οι άνθρωποι που αγαπούν την επιστροφή στη ρουτίνα και την ασφάλειά της καθημερινότητας, και οι άνθρωποι που πέφτουν σε κατάθλιψη με το που πατήσουν το πόδι τους στο σπίτι. Σε όποια από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις, το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να βρεθείς και πάλι στο γραφείο σου, οπότε τα office looks του φθινοπώρου είναι και το κυριότερο στοιχείο στο styling που θα σε απασχολήσει.

office_looks_fall-(9).jpg

Το street style των μεγάλων μητροπόλεων της μόδας είναι πάντα εδώ για να μας δώσει την απαραίτητη έμπνευση, με την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης να έχει προπορευτεί όλων. Και ευτυχώς, μιας και το αβίαστο coolness του scandinavian style είναι ότι καλύτερο μπορεί να φορέσει κανείς στο γραφείο. Τα basics μπλέκονται με μια σειρά από νέα items με ιδιαίτερο, polished χαρακτήρα, που θα κάνουν τα looks σου να ξεχωρίζεις. Όπως έχουμε πει πολλές φορές το mix and match είναι ο πρωταγωνιστής του φθινοπωρινού styling για αυτό διασκέδασέ το όσο μπορείς και μην χαθείς στη «βαρεμάρα» των πρώτων ημερών του μήνα.

https://www.instagram.com/p/CvNhbEdsHrt/

Τα σακάκια σου θα είναι σίγουρα το πρώτο must item που θα βγει από τη ντουλάπα σου και θα έρθει μαζί σου το πρωί. Απέφυγε αν θέλεις ακόμη το μαύρο και πόνταρε στο μπεζ της άμμου, το λευκό και το γκρι. Τα wide leg παντελόνια θα φορεθούν με απλά πουκάμισα και μονόχρωμα t-shirts, ενώ θα συνδυαστούν με γεωμετρικές μπαλαρίνες και κάποια office sneakers.

10 ultra stylish σύνολα από τους δρόμους της πόλης για να υποδεχθείς το Σεπτέμβριο

office_looks_fall-(8).jpg

Οι maxi φούστες του καλοκαιριού μπορούν επίσης να φορεθούν με loafers και ένα ζευγάρι χαριτωμένα καλτσάκια, ενώ τα mini φορέματα θα πάρουν το ρόλο μιας κοντής φούστας με φαρδιά πουκάμισα από πάνω τους. Οι μπότες μπορούν να κάνουν μια εμφάνιση τις μέρες με τις πρώτες βροχές που αναμένονται, αλλά με ορισμένες προϋποθέσεις. Να τις συνδύασεις δηλαδή με κάποιο λίγο πιο summer item για να μπούμε απευθείας σε winter mood.

8 office looks για το Σεπτέμβριο: