Φόρεμα + μπότες: Οι πρώτοι συνδυασμοί που αξίζει να δοκιμάσεις τον Οκτώβριο είναι εδώ

Ναταλία Κατσακιώρη
Φόρεμα + μπότες: Οι πρώτοι συνδυασμοί που αξίζει να δοκιμάσεις τον Οκτώβριο είναι εδώ
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Δες πρώτη τα καλύτερα σύνολα με φόρεμα και μπότες.

Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί στη ντουλάπα μας που είναι σαν παλιά καλή συνταγή. Λειτουργούν, δηλαδή, πάντα και ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Με το που ξεκινάνε τα πρώτα κρύα, όπως αυτή η λίγο πιο δροσερή εβδομάδα του Οκτώβρη, νομίζω ότι ο συνδυασμός φόρεμα και μπότες είναι το πρώτο outfit που μας έρχεται στο μυαλό. Και αυτό γιατί από τη μία έχουμε τα αγαπημένα μας φορέματα, ένα κομμάτι σύμβολο της γυναικείας γκαρνταρόμπας, και από την άλλη έχουμε τις μπότες μας, το πιο άνετο και βολικό παπούτσι του χειμώνα.

dressandboots-(11).jpg

Οπότε ανοίγουμε τη ντουλάπα μας και ρίχνουμε μια ματιά σε όλα μας τα items. Το φρέματα έχουμε στη διάθεσή μας και αντίστοιχα τι μπότες έχουμε στη συλλογή μας. Από εκεί και μετά ξεκινάει η διαδικασία του styling, που στην περίπτωσή μας βασίζεται στο mix and match. Το θέμα, όμως, εδώ είναι ότι συχνά, όταν έχουμε τόσες πολλές επιλογές, δεν ξέρουμε από πού να το πιάσουμε και καταλήγουμε συχνά με ένα σύνολο βαρετό και χιλιοειπωμένο.

dressandboots-(4).jpg

Και ειδικά φέτος είναι πραγματικά άδικο να αναλωνόμαστε σε βαρετά και αναμενόμενα outfits, τώρα που τα φορέματα είναι το hero piece του επερχόμενου χειμώνα και οι μπότες είναι σίγουρα ένα στοιχείο που θα διαφοροποιήσει τα looks μας. Υπάρχουν, μάλιστα επιλογές για όλες τις ώρες και για όλες τις περιστάσεις. Οπότε το ερώτημα μεταφέρεται ξεκάθαρα στο κομμάτι του styling. Εγώ θα σου πω να μην χαωθείς και να μην αρχίσεις να χάνεσαι με όλα τα διαθέσιμα items που έχεις στη συλλογή σου. Για αυτό σου έχουμε συγκεντρώσει κάποια looks-formula, γνωστά και ως σύνολα στολή, που χωρίς δεύτερη σκέψη μπορείς να πάρεις από τη ντουλάπα σου και να περάσεις ολόκληρη τη μέρα σου με αυτά.

dressandboots-(8).jpg

Οκτώ φθινοπωρινά πανωφόρια για τις καθημερινές εμφανίσεις των παιδιών

dressandboots-(1).jpg

Γενικά το στοιχείο της αντίθεσης είναι αυτό που θα απογειώσει τα looks και σε αυτή την περίπτωση, συνδυάζοντας για παράδειγμα ένα ρομαντικό slip dress με cowboy μπότες ή ένα αέρινο, ρομαντικό φόρεμα με biker boots με rock στοιχεία.

Tα 5+1 combos που θα σου δώσουν μια πρώτη έμπνευση: