Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε και φέτος στο αγαπημένο της top -Είναι τέλειο για το γραφείο

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε και φέτος στο αγαπημένο της top -Είναι τέλειο για το γραφείο

Και πες αντίο στο κλασικό πουκάμισο.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις παρουσιάστριες που έχει επιδείξει μεγάλη εξέλιξη μέσα στα τόσα χρόνια που την ξέρουμε. Από μέλος των «Δέστε τους» στον Alpha και το Νίκο Μουτσινά, κατάφερε να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, με την τελευταία χρονιά να την έχει μάλιστα αναδείξει σε νικήτρια της τηλεθέασης. Αλλά εμείς εκτός από την καριέρα της Κατερίνας που έχει εκ των πραγμάτων εκτοξευτεί, παρατηρούμε και την αλλαγή στην εμφάνιση και το στυλ της.

https://www.instagram.com/p/CsG3jjOIORD/

Φυσικά και έχει και η Κατερίνα στυλιστικές εμμονές, όπως όλες μας. Τα πανύψηλα τακούνια της, το λευκό χρώμα, οι midi στενές φούστες με τα ασορτί τοπάκια είναι μόνο κάποιες από αυτές. Αλλά το στυλ της έχει εξελιχθεί πάρα πολύ, αφού από πέρυσι έχει αγκαλιάσει το office look πιο πολύ από ποτέ. Σίγουρα είναι μια μεγάλη τάση, αλλά η Κατερίνα την έχει φέρει στα μέτρα της και της έχεις δώσει το απαραίτητο sexiness. Ανάμεσα, λοιπόν, στα αυστηρά office παντελόνια και τα σακάκια η Κατερίνα έβαλε και ένα τοπάκι που θα φέρει την ανατροπή.

H Βίκυ Καγιά βρήκε το τζιν παντελόνι που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις φέτος

Το γιλέκο θα φορεθεί σαν top και φέτος.

Θυμάσαι την αγαπημένη τάση της Κατερίνας τον περασμένο χειμώνα; Ήταν το office γιλέκο, που η ίδια φορούσε σαν τοπάκι πάνω από παντελόνια και pencil φούστες. Με το που μπήκαμε σε φθινοπωρινή διάθεση, η Κατερίνα επέστρεψε στο αγαπημένο της item και το ανέδειξε και το 2023, δημιουργώντας υπέροχα business outfits. Αυτό που θα παρατηρήσεις, ωστόσο, αν ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες που ανεβάζει η Κατερίνα στα social media από τα look of the day της είναι ότι τα γιλέκα της μπορεί να έχουν αυστηρή γραμμή, αλλά συνδυάζουν και τις glam λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/CySrkd-INFV/

Αυτές οι λεπτομέρειες είναι τα μεγάλα, sparkly κουμπιά και των δύο γιλέκων που φόρεσε πρόσφατα η Κατερίνα, ένα σκούρο μπορντό και ένα γκρι με διακριτικές λευκές ρίγες. Φυσικά τα συνδύασε με ασορτί παντελόνι και έδωσε μια διαφορετική εκδοχή του κλασικού κοστουμιού, η οποία ταιριάζει τέλεια στην εποχή που διανύουμε.