Τα πιο stylish χειμερινά σύνολα με φόρεμα για να αντιγράψεις από τις Γαλλίδες

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα πιο stylish χειμερινά σύνολα με φόρεμα για να αντιγράψεις από τις Γαλλίδες

Είναι οι πιο όμορφες ιδέες για μία βόλτα για χριστουγεννιάτικο shopping.

Μπορεί μέσα στο Δεκέμβριο τα περισσότερα σχέδια που κάνουμε να αφορούν κυρίως το τι θα βάλουμε στις γιορτές, αλλά ως fashion editor αυτής εδώ της στήλης θα σου υπενθυμίσω ότι δεν θα πρέπει να παραμελείς και τα καθημερινά σύνολα της εβδομάδας σου. Ξέρω ότι οι υποχρεώσεις σου, όπως και οι δικές μου, λίγο πριν κλείσει η χρονιά είναι πάρα πολλές, αλλά το πώς ντύνεσαι στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου καθορίζει πολλά πράγματα, όπως την ψυχολογία σου. Μέσα λοιπόν στην τρέλα της περιόδου βρες τον απαραίτητο χρόνο για να αφιερώσεις στην εμφάνισή σου και όλα θα πάνε πολύ-πολύ καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/CX59lkwLX3v/

Η πρόταση που έχω να σου κάνω για τα looks της εποχής είναι τα χειμερινά φορέματα. Γιατί αυτές οι εβδομάδες τρέχουν με τόσο μεγάλη ταχύτητα που συνήθως δεν προλαβαίνουμε να γυρίσουμε σπίτι και να αλλάξουμε, οπότε θέλεις ένα outfit που να μπορεί να σταθεί και πρωί και βράδυ. Και αυτό το outfit ιδανικά να περιλαμβάνει ένα φόρεμα. Άνετο, cozy, κομψό και με μία sophisticated νότα που να μπορεί να σταθεί παντού. Οπότε η έμπνευση θα έρθει για εμάς άλλη μια φορά από το parisian chic και το διαχρονικό στυλ των Γαλλίδων. Γιατί το all day elegance είναι ένα κανονικό case study, όταν μιλάμε για αυτές τις γυναίκες που μοιάζουν καλοντυμένες κάθε στιγμή της ημέρας.

Μήπως αυτά τα Χριστούγεννα να σκεφτούμε λίγο και τον πλανήτη; Όλοι οι τρόποι για βιώσιμο shopping

Paris-str-S23-0393.jpg

Παρατηρώντας για λίγο το feed μας στα social media είδα ότι το french coolness έχει υιοθετηθεί και από πολλές ακόμη creators που δεν μένουν στο Παρίσι ή τη Γαλλία, γεγονός που αποδεικνύει ακριβώς το πόσο εύκολα μπορεί να το υιοθετήσει κανείς.

https://www.instagram.com/p/CyJC5RdoEgf/

Τα φορέματα τα οποία επιλέγουν μέσα στο χειμώνα είναι κυρίως μονόχρωμα ή με ένα διακριτικό, γεωμετρικό μοτίβο ενώ τα πλεκτά και τα βαμβακερά υφάσματα είναι τα αγαπημένα τους. Είναι, όμως, τα combos που κάνουν τη διαφορά. Στην παρακάτω gallery θα βρεις έξι προτάσεις για βόλτες στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη πόλη.

6 inspiring σύνολα με φόρεμα από τους δρόμους του Παρισιού: