Chanel Métiers D’Art 2024: Τα αξεσουάρ κατέκτησαν κυριολεκτικά το catwalk -Οι 5 τάσεις που ξεχώρισαν

Ναταλία Κατσακιώρη
Chanel Métiers D’Art 2024: Τα αξεσουάρ κατέκτησαν κυριολεκτικά το catwalk -Οι 5 τάσεις που ξεχώρισαν

Είναι τα trends που θα συμπληρώσουν τα χειμερινά μας looks.

Eίναι αυτή η στιγμή του χρόνου που ο οίκος Chanel αποφασίζει λίγο να το διασκεδάσει. Μαζί με την Cruise καλοκαιρινή συλλογή του η Chanel Métiers D’Art collection είναι αυτή που αναδεικνύει τη δεξιοτεχνία του ατελιέ στο έπακρο και εμπνέεται κάθε φορά από έναν κόσμο μαγικό, στον οποίο και φροντίζει να μας μεταφέρει. Αυτή τη φορά το show πραγματοποιήθηκε στην Thomas Street του Manchester και οι νοτισμένοι δρόμοι της βρετανικής συνοικίας ήταν το πιο όμορφο σκηνικό για μία Pre Fall συλλογή με τέτοιο χαρακτήρα.

Chanel-atm-PreFall-PO-F24-015.jpg
Chanel-atm-PreFall-PO-F24-012.jpg

Φυσικά και το αξεπέραστο tweed της Chanel δεν θα μπορούσε να μην είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής. Τα ζωηρά χρώματα αυτής της συλλογής και η ξεκάθαρη 60s αισθητική της ήταν αυτά που μας συνεπήραν και δικαίωσαν για άλλη μια φορά τη Virginie Viard για τις επιλογές της. Η φράση it girl ήταν αυτή που γύριζε διαρκώς στο μυαλό μου, βλέποντας το catwalk, αλλά με εκείνη την παλιά, retro οπτική της. Ένα κορίτσι της πόλης, δυναμικό και στυλάτο, χωρίς social media και το παιχνίδι της προβολής να τρέχει μέσα στη μέρα της.

Chanel-atm-PreFall-PO-F24-011.jpg

Ρίχνοντας όμως κανείς μια προσεκτική ματιά στο styling της συγκεκριμένη συλλογής, θα συνειδητοποιήσει ότι τα αξεσουάρ ήταν στην πραγματικότητα εκείνα που τη διαμόρφωσαν και της έδωσαν όλο αυτό το ιδιαίτερο atittude. Και εμείς βρήκαμε τις πέντε καλύτερες τάσεις από τα catwalk looks για σένα.

Τα 5 πιο επίκαιρα παντελόνια που θα φορέσουμε το χειμώνα -Ό,τι πιο chic

Τα 4 Chanel αξεσουάρ που θα φορέσουμε από τώρα.

Κάλτσες μέχρι το γόνατο: Σου έχω μιλήσει πολλές φορές για αυτές. Έρχονται δυναμικά και το επόμενο φθινόπωρο, αλλά εσύ μπορείς να τις φορέσεις ήδη από τον φετινό χειμώνα για extra πόντους στυλ.

Chanel-PreFall-PO-F24-041.jpg

Ζώνες: Αλυσίδες, με πέρλες, δερμάτινες ή και με μεταλλικά στοιχεία, δεν υπήρξε κυριολεκτικά κανένα look που να μην συνοδεύτηκε στο catwalk από μία ζώνη. Πάνω από φορέματα, παλτό ή και σακάκια.

Chanel-PreFall-PO-F24-015.jpg

Φιόγκοι: Είναι ένα ιδιαίτερα girly στοιχείο, που δεν περιμέναμε να δούμε να κυριαρχεί σε μία συλλογή. Μπορεί ωστόσο να κάνει τη διαφορά μέσα στις γιορτές και στα festive looks μας.

Chanel-PreFall-PO-F24-033.jpg

Mary Janes: Τα παπούτσια πρωταγωνιστής και του φετινού χειμώνα φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν και το επόμενο φθινόπωρο. Η Chanel μας έδειξε και flat αλλά και ψηλοτάκουνες εκδοχές τους.

Chanel-PreFall-PO-F24-002.jpg

Το statement κολιέ: Πέρυσι είχαμε δει το layering να κυριαρχεί στο show του οίκου. Αλλά φέτος τα κολιέ έγιναν πιο μεγάλα, πιο bold και πολύ πιο πολύχρωμα, οπότε όλη η προσοχή θα δοθεί σε ένα και μόνο item.

Chanel-PreFall-PO-F24-021.jpg