Τα άνετα party shoes των γιορτών για να γίνεις η απόλυτη dancing queen

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα άνετα party shoes των γιορτών για να γίνεις η απόλυτη dancing queen

Είναι τα σχέδια που έχεις σίγουρα ήδη στη ντουλάπα σου. 

Το πρώτο μεγάλο ρεβεγιόν των γιορτών πλησιάζει και εσύ σίγουρα έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις την παραμονή αλλά και ανήμερα στη γιορτή των Χριστουγέννων. Ένα φόρεμα, μία mini φούστα, παντελόνι ή κοστούμι, ολόσωμη φόρμα ή μήπως κάποιο άλλο ιδιαίτερο look με βάση τις τάσεις της γιορτινής περιόδου; Και ενώ τα ρούχα μας είναι σχεδόν πάντα τακτοποιημένα για εκείνη τη μέρα, αυτό που συνήθως μας ταλαιπωρεί είναι τα παπούτσια που θα επιλέξουμε. Και αυτό γιατί είναι μια πολύ σημαντική απόφαση φυσικά και από εκεί εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και το αν θα τα κατεφέρουμε τελικά να διασκεδάσουμε εκείνη τη βραδιά.

party_shoes-(3).jpg

Γιατί όταν τα παπούτσια σου δεν είναι άνετα, τίποτα δεν μπορεί να πάει καλά. Νιώθεις άβολα, σε πολλές περιπτώσεις πονάς και σίγουρα δεν θα σηκωθείς να χορέψεις, αλλά θα περάσεις τη βραδιά σου πάνω σε ένα σκαμπό, αν είσαι έξω, ή σε μια γωνία του καναπέ, αν πας σε κάποιο πάρτι σε σπίτι. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε και σε αυτή την περίπτωση και να σου πούμε ότι τα party shoes μπορούν να είναι παράλληλα glam αλλά και άνετα.

https://www.instagram.com/p/C0W9qIkLk0r/

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish γούρια του 2024 για να εγκαινιάσουμε μια χρονιά γεμάτη λάμψη και τύχη

Και οι φετινές τάσεις για τα festive παπούτσια εξυπηρετούν αυτόν ακριβώς το σκοπό: την άνεση. Ξέχνα για λίγο τις άβολες, ψηλοτάκουνες γόβες και τα ομολογουμένως πάρα πολύ sexy αλλά κουραστικά strappy sandals. Τα φετινά Χριστούγεννα θέλεις να στεφθείς η απόλυτη dancing queen της βραδιάς και θα το καταφέρεις, χωρίς να χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου τη λάμψη που σίγουρα θέλεις να έχεις αυτή τη βραδιά.

Ξεκινάμε με τα παπούτσια που έχουν κατακλύσει το street style αυτό το διάστημα, τα sling backs. Αν επιλέξεις μάλιστα ένα ζευγάρι με kitten τακούνι τότε θα βάλεις και μία retro νότα στο look σου. Οι μπότες και τα μποτάκια είναι σαφώς μία πολύ καλή επιλογή γιατί όσο ψηλό και αν είναι το τακούνι τους στηρίζουν τέλεια τα πόδια. Επίσης, έχουμε πάντα την επιλογή των Mary Janes, που θα τα βρεις και σε υπέροχο κόκκινο λουστρίνι σε πολλά αγαπημένα μας brands.

https://www.instagram.com/p/CyDxJC9o47w/

Ακολουθούξν οι κορυφαίες επιλογές που κάναμε για σένα.

Τα 5 πιο άνετα παπούτσια που θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν: