Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish γούρια του 2024 για να εγκαινιάσουμε μια χρονιά γεμάτη λάμψη και τύχη

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish γούρια του 2024 για να εγκαινιάσουμε μια χρονιά γεμάτη λάμψη και τύχη

Είναι το καλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά.

Στην Ελλάδα έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την τύχη και ότι την προκαλεί ή μπορεί να τη φέρει. Από την αρχαία Ελλάδα ήδη και τις τοιχογραφίες στα σπήλαια της Δήλου, μέχρι τη σύγχρονη λαική μας παράδοση που ασχολείται συχνά με το ζήτημα της βασκανίας, ο καθένας μας έχει και τα δικά του γούρια. Αυτά τα αντικείμενα που του αρέσει να έχει μαζί του σαν ένα είδος safety blanket και μας φέρνουν καλοτυχία αλλά και θετική ενέργεια. Τo γούρι, λοιπόν, είναι μια αγαπημένη συνήθεια που έχουμε οι περσσότεροι στο shopping των γιορτών και αποτελεί την ιδανική λύση για δώρο στους αγαπημένους μας αλλά και στον εαυτό μας.

annie-spratt-ZlajgHiV38M-unsplash.jpg

Photo: Unsplash

Party bags: Τα κορυφαία σχέδια στα τσαντάκια που θα κρατήσουμε στο ρεβεγιόν

Επίσης, αν είσαι και εσύ μία fashion lover, τότε θα συμφωνήσεις ότι τα γούρια είναι ένα από τα πιο stylish δώρα που μπορείς να πάρεις σε κάποιον ή να δεχτείς από κάποιον. Και αυτό γιατί οι σχεδιαστές και όλα τα κορυφαία jewelry brands έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια μία ειδική festive κατηγορία με γούρια, τα οποία ανανεώνουν κάθε χρόνο μέσα στο Δεκέμβριο, προτείνοντάς μας ένα καινούργιο σχέδιο για να υποδεχτούμε το νέο έτος. Μενταγιόν, βραχιόλια, σύμβολα και άλλα πρωτότυπα σχέδια έρχονται να διανθίσουν τη συλλογή κοσμημάτων μας και να γίνουν ένα από τα καλύτερα δώρα των Χριστουγέννων, γιατί έτσι θα έχεις άλλο ένα item αξίας στη συλλογή σου.

https://www.instagram.com/reel/C0TpHOOo4oo/

Για το 2024, λοιπόν, οι τάσεις στα γούρια περιλαμβάνουν πολλά μενταγιόν σε στρογγυλό σχήμα με έμπνευση από τον ήλιο και όλα τα κλασικά σύμβολα καλοτυχίας της ελληνικής παράδοσης και όχι μόνο. Τα μικρά διακριτικά βραχιόλια με τα προσεκτικά δεσίματα και τα πολύχρωμα νήματα είναι μία πολύ elegant εναλλακτική στα κολιέ, το ίδιο και τα μικροσκοπικά σύμβολα που μπορούν να μπουν πάνω σε άλλα κοσμήματα της συλλογής μας.

pexels-mariam-antadze-6431177.jpg

Photo: Pexels

Εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο stylish γούρια των Ελλήνων σχεδιαστών και όλων των αγαπημένων μας brands, που αξίζουν να μας ακολουθήσουν το 2024 και να γίνουν το νέο αγαπημένο κόσμημα που θα φοράμε καθημερινά.

Τα κορυφαία γούρια του 2024: